Sunday, March 6, 2011

First time pakai FAKE EYELASHES :)

okay, aku tak pernah pakai fake eyelashes ! terkejut tak ? hihi
orang lain hari hari pakai fake eyelashes ni kan .

dah lama sebenarnya nak pakai tapi tak reti lah :)
baru semalam memberanikan diri (ayat tak boleh blah) pakai. tuu pun sebab kakak kat tempat aku beli tuu yang pakai kan.

kalau ikutkan aku, memang tak reti nak pakai sendiri. nak letak glue apa tah lagi tuu.






gambar tak berapa berkualiti 
pakai camera phone sajooo

nampak tak fake eyelashes tuu tercabut sikit dekat belah kanan tuu ? ntah macam mana kakak tu pakai sampai tercabut sikit belah situu.

lawak lah pulak aku tengok, garang semacam je muka aku pakai benda alah ni

tapi siyes, BERAT gila mata tuu. kalau aku duk pejam celik pejam celik, terasa bulu mata tu sampai dekat bawah kening. creeepy weh ! hihi

kawan2 aku cakap , nampak cantik. kawan2 aku ler yg cakap. aku tak kata cenggitu. teeeeheeeee

lain kali, kena make practice ler nak pakai benda alah ni. practice makes perfect kan ? hihi 

sila LIKE kalau suka

6 pengomen:

amny.. said...

huhuuhhuh...

xpenah pakai...:)

Mardhiyyah Ridzuan said...

Haha...Xpenah jugakk!!! Sebab mate Mar ni kalau pakai maskara pun dah terlebih melentik...adeilaa...
Xde peluang nak pakai benda-benda alah macam tu daa...

Amirrah Zawani said...

betul lah ckp kawan u..
mmg cantik.. mata u nampak menyerlah n bersinar.. kena pakai selalu lah pasni.. hehe!!! :)

tiefazatie said...

pergh..mmg myerlah gle mata u!
cantik3..

Redbloodsnow said...

LAWAAAA! NI YG WATKAN ZIE JD TERINGIN GAK NK PAKAI FAKE LASHES NIH...^_^ NGEEE

atiey azha said...

ha ah ! selalu nampak orang pakai macam best je . teringin jugak nak pakai .. hiks ! gatai le pulaks ..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting