Saturday, April 23, 2011

percaya tak percaya tak aku buat mee celup sendiriiii . uwwwwuuu

salam semua.


salam jummat buat semua. jumaat penghulu segala hari. jummat ni aku pakai baju kurung ke kelas. hiks memang aku setiap hari senin dengan jumaat aku pakai baju kurung. motip? tak tahu. hiks


nanti aku post gambau aku pakai baju kurung eh. #ehadakeorangnaktengok



berbalik pada tajuk, jumaat yang lepas, aku ada buat mee celup. tapi aku kan pemalas .. baru hari ni aku teringat nak post kan mee yang aku buat sendiri. hiks giler tah dah seminggu baru teringat nak post. ada can nak nyanyuk ke haku nih ..




sebelum ni memang aku tak pernah buat mee celup. sebab aku kureng sikit dengan mee ni. tak berapa gemar sikit. jadi sebab tak berapa nak gemar dengan mee ni, aku pun tak pernah nak masak memasak menggunakan mee ni. hiks ni baru first time aku masak memasak mee plus mee sup pulak tuu.




nak tengok tak mee aku jadik macam mana .................................................. ?







ni yang aku buat sendiri. 




tu haaa .. yang aku buat .. hiks walaupun tak sesedap mana tapi untuk aku okay lah nyeee. nak telan tuu boleh la. *dah lulus untuk dah aku kawin. hiks






dari GOOGLE





hahaha. aku tipu je tuu. korang percaya ke aku yg buat? aku ni nak masak sup sup bagai tuu .. almaklumlah .. tak berapa nak ngeti sikit. eh banyaaaaaak. nasi goreng boleh lah aku buat. kalau sup .. jangan lah percaya.





SEBENARNYA ..... SEBENARNYA .... SEBERNARNYA ................. KAWAN KAWAN AKU YG BUAT. #KANTOI! 





HAHAHAHAAH. ...... tapi siyes sedaaaaap. yang tuu aku tak tipu okeh!



ps : ada sesapa nak order? *lempang nak, bajat chef ler pulak. hiks

sila LIKE kalau suka

22 pengomen:

el-janna said...

mmg nmpk sedap xkesah la kawan yg buat.lapo la bak la sini sikit

el-janna said...

http://bbyuya.blogspot.com/2011/04/bila-ade-org-buat-entry-pasal-makan-pg.html
ha bace ni

cik azeya said...

wuu lapar. :(

Miss Tira said...

Mee celup tu mee sup ke? Sama ke ea. Haha.

jaya jr said...

selamat menjamu selera di waktu tengahari..huhu

apik pehe said...

hahaha..boleh2..apik nk order..3 tau..dua hantar kt kelantan..satu lg bg jer kt apik

sherah said...

sherah pon tak pandai masak wuuwuu tapi tgah blaja sikit2

raihana blossom said...

mee celup tu apa? mee sup ke?

Bulan said...

smlm mama buat bihun sup.eheee

msti sedap mee celup sarah nie. naknak!

Redbloodsnow said...

haaaaa...dh leh bersuami dh nih...hehehe.

Amirrah Zawani said...

cis.. igtkan dia buat betul =p

sarah mohamad said...

@el-janna

dear. tengs buat entry mengenai saya okeh. memang sedaaaap tapi bukan saya yang buat. hihi

sarah mohamad said...

@cik azeya

jom makan sesama dear :)

sarah mohamad said...

@Miss Tira

ah2. mee celup tuu adalah mee sup. sama je sebenarnya. hihi

sarah mohamad said...

@jaya jr

hihi. tengs jom makan sesama :)

sarah mohamad said...

@apik pehe

hahaha. lalu ke tidak ntah apik nak makan ni. hihi

sarah mohamad said...

@sherah

takpe, saya pun sama lah. bukan pandai sangat pun tapi still belajar. :)

sarah mohamad said...

@raihana blossom

mee celup tuu mee sup dear :)

sarah mohamad said...

@Bulan

sedap nyaaaa bihun sup! nak sikit :)

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

hehe. *blushing!

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

hihi. kalau saya yang buat tak jadik ler cenggini. silap2 tak boleh makan kot. hihi

EYFAalias said...

hahahahahhaa. okay lah tu reti masak lah juga nasi goreng. eyfa langsung xtau masak :p

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting