Friday, April 22, 2011

aku pakai tudung stail HANA TAJIMA tak jadiiiiiik! tensen!

salam semua! 


aku nak ler jugak try2 pakai tudung stail Hana Tajima ni kan. kan stail gni dah femes sekarang tapi sebenarnya lama dah femes tapi aku jek yg baru nak try. dulu2 tak nak try sebab rasa cam pelik je. almaklumlah, aku kan duk kat kelantan time tuu, kalau pakai yg pelik2 sikit kat kelantan ni .. jadik lah korang perhatian semua. mesti korang akan diperhatikan dan mesti korang terasa macam ko ni macam alien kot. hiks




aku nak buat macam stail dekat bawah ni ler. nampak in je stail gni kan sekarang. kalau keluar ke KL tuu, dah ramai yang pakai cenggini. nampak stailo pulak stail shawl belit belit ntah pape ni kan. dulu aku panggil stail ntah pape je *kantoi! hiks sekarang terhegeh hegeh pulak nak try kan. tu namanya gedik semacam! hiks










uwuwuuu .. Hana Tajima yang super duper cantik flawless semua lah. 



pastu ada satu hari tuu, aku tetiba tergerak hati nak pakai stail ni jugak lah. ntah kenapa hari tersebut aku baru terasa nak pakai stil gni. tapi yang herannya aku buat aku belit belit tak jadik jugak. aku dah geram ni. aku ada tengok tutorial tapi aku rasa macam not suits with me lah stail ni. macam pelik je aku tengok muka aku ni. berejam kot duk try and error depan cermin tuu. mak aku pun dah pandang pelik. pakai shawl pastu bukak balik pastu pakai balik pastu bukak balik. hiks aku pun dah naik lenguh sebenarnya nya. 




alih2 aku tawakal je lah jadik macam mana stail aku nih. memang aku tak bakat kot dalam mencipta stail tudung nih *motip? hiks



nak tengok tak aku pakai macam mana? ni dah bukan stail Hana Tajima tapi stail Sarah Mohamad! hahaha



erk! tak jadik kan? uwaaaaaaaargh!


sila LIKE kalau suka

35 pengomen:

Amoi said...

pakai je tudung bawal

:)

Zura said...

sarah bleh wujudkan fenomena tudng stail sndiri..

Miss Tira said...

Tira pun tak terrer sangat pakai shawl yang stylo sangat ni. Hahaha. Tak pandai.

Bulan Purnama said...

okey la tu .. hana tajima versi sarah .. hihi :P

nelly said...

masih jadi .nelly lagilah ~
ketinggalan !
hahaha

sarah mohamad said...

@Amoi

sekarang jarang je pakai tudung bawal. hiks ketagih shawl kot.

sarah mohamad said...

@Zura

takda orang nak ikut kot. hiks kita tak lawa *motip? hiks

sarah mohamad said...

@Miss Tira

takpe. tira muka masuk semua. saya muka boooolat. nanti muka cam bulan. hiks

sarah mohamad said...

@Bulan Purnama

haha. #kantoi

sarah mohamad said...

@nelly

tak jadikkkk! argh!

SofieyAzwa said...

Hana Tajima cantik nye!! Alaa,okaylaa tu Sarah oi.. Goodluck membelit2 tudung ea

Idah said...

pakai ajelah asalkan tutup aurat tu.

fyna said...

boleh try lg..
;)



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Cik Anita said...

hihi..
oke la tu~
yang penting keyakinan diri kita :)

nazirah said...

hehe kte pn tak reti nak pakai ;)

Nurul Ashikin said...

ok la tuh! dulu ckin pun nak cuba gaya hana tajima. last2 ckin maen blasah2 lilit. hehehe~

aniswany said...

hikhik,jgn tensen2 dear..style ni nma pun loose style @ messy ..wat messy cmna pun tetap jadik.belit lah cmna pun.. =) byk kn blja tutorial kt utube =)

FiZ said...

a'a..tnsion je kan bila pkai tdung x jadi..huhu

cik azeya said...

pakai tudung biase je lah. kool. tapi ni boleh lah. sebab kaler pink. aku suke. hee

MrS. F!zA said...

kita pon dh byk kali try tp tkmo menjadi gak..hahaha

Far8 budak baik said...

hahaha jadi jelahhh..okey pun..
name baru dah keluar lahh hihi

sarah mohamad said...

@SofieyAzwa

tengs soph! hana tajima memang cantik. hiks

sarah mohamad said...

@Idah

pakai tudung memang untuk menutup aurat. hiks

sarah mohamad said...

@fyna

dah follow dan singgah. yeay!

sarah mohamad said...

@Cik Anita

yess! betul. kita kena yakin dgn diri kita sendiri kan. hiks

sarah mohamad said...

@nazirah

okay la tuu. awk cooomel. pakai apa2 pun mesti nampak cooomel jugak. hiks

sarah mohamad said...

@Nurul Ashikin

itu pun main belasah lilit jugak lah. hiks

sarah mohamad said...

@aniswany

tengs aniswany. nanti saya pun nak cuba lah. hik

sarah mohamad said...

@FiZ

memang tension pun. geram pun adooo. hiks

sarah mohamad said...

@cik azeya

hiks tuu pashmina dear :)

sarah mohamad said...

@MrS. F!zA

ah2. geram betul kalau tak jadik kan.

sarah mohamad said...

@Far8 budak baik

haha. nama baru apa?

uMi KaLtHuM said...

practice makes perfect dear!

Redbloodsnow said...

haha...akak pun tak jd yunk. menyampah akak taw. dok try lilit2..step mmg simple giler tp itu lah. TETAP jugak tak menjadi..puii :D

sarah mohamad said...

@uMi KaLtHuM

tengs dear :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting