Tuesday, May 31, 2011

cer teka apa air feveret aku? hiks

Assalamualaikum!


*panas2 gni sedap ni kalau pekena cendol. peh .. layaaan. 




ni lah dia air feveret aku iaitu MILO AIS TABUR

kalau aku pergi makan, memang ni lah air yang aku order nyaa. kedang jek tukar air lain tapi mostly memang asyik2 air ni jelah. 

sedapppp! sehinggal menjilat straw hahaha

sila LIKE kalau suka

19 pengomen:

cik azeya said...

slurpppp. memang sedap. dah lame tak minum woooo.

^^

Haziq Haiqal said...

mangidamlah nak minum milo tabur :P (air liur sudah meleleh)

Post terkini: Lonely :(

Rtp Farra Arisha said...

wahhh arisha suka cendoll, tp cendol kat indonesia tak sesedap kat mesia..hmm.

Cik Ezy said...

xprnh pon lg mnom milo tabur..
oh jakunnye saye..
hehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

SAMA lahh,.aini pun suke order minum milo tabur,.hahaha

cik zaza said...

tak pernah minum pun milo tabur..huhu.. sebenarnya tak pernah tahu pun..

apik pehe said...

hehehe..manis tuh..balik umah kerat kaki terus..hehe

SofieyAzwa said...

Saya suka meratah Milo! Sedappp

Cik Aish said...

wah sedapnya..kaya ngn milo!! hehe

enyheartsdiamond said...

my fav is milo tabur.. hehe :D

enyheartsdiamond said...

my fav is teh o ais actually! sebab selalu kat kedai makan, blur nak minum apa.. last2 order teh o ais je :p

enyheartsdiamond said...

http://www.facebook.com/pages/Almari-Si-Pari-Pari-The-Fairys-Closet/145033855565960

Cik Azizah said...

yey sma! jijah pon suka milo tabur..terasa kenikmatan bila rasa milo tabur dpermukaan tu..hee

アヌム ちゃん said...

pergh semua nampak sedap....

Aku Afzal said...

adoi sedapnya milo tabur..tapi seksa la bila masuk tandas.uhuk3 taubat tanak minum lagik

chemay said...

waaaaah..
samaaa..
chemay if pergi mana2 mesti order air tuh..
tapi segan,,
orang kata " minum air ni nanti cepat gemok"
hehe

[sutera kasih] said...

sedap tuu...prnh try tak 'milo dinosour' & ais jagung milo? hehe 1st time minum kt kedai mkn d kuching..

nazirah said...

wah mcm best je ..
tak pernah minum
milo tabur.. hehe
nak rasa ar pasni huhu

Redbloodsnow said...

milo tabur...my favy!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting