Tuesday, May 31, 2011

BONITA & ELIANTO warehouse sale 2011

Assalamualaikum!



orang pompuan ni kalau dengar sale for sure macam terkena renjatan kan. sebab aku pun macam tuuu! haha ... normal lah kan. sebab tuu kebanyakan nya barang wanita yang banyak di jual, sebab perempuan mudah terpengaruh :D


so .. here we gooo! SALEEEE! BONITA & ELIANTO warehouse sale suka tak suka tak ?


dah namanya warehouse sale, jadi tempat nya tentulah dekat warehouse bonita dan elianto kan. sesapa yang duk area2 cheras tuu untung lah sebab nak pergi sana dekaaat sangat. aku yang duk kat shah alam pun sangup terjah ke cheras nanti semata mata nak beli benda murah kan. 



kalau tak nampak peta tu, sila lah klik ye :)

diskaun up to 80% weh! tak ke jakun kejap tuu!

tempat :  Classic Bonita Sdn Bhd, No 28, Jalan 6/91, Taman Shamelin Perkasa, Batu 3 1/2, Cheras, Kuala Lumpur.
tarikh : sekarang sehingga 12 JUN 2011 (ahad) dari jam 10 pagi sampai 7.30 malam. 


brand lain yang mengambil bahagian adalah :
  • Akemi
  • Superman
  • Batman
  • Strawberry Shortcake
  • Googles
  • Viva


produk yang ada adalah seperti :
  • Costume jewellery
  • Hair accessories
  • bags
  • fashion accessories
  • cosmetic
  • fragrance
  • skin care
  • hair care
  • body care
  • nail care
  • towels
  • bath mats
  • ladies wear
  • men wear
  • children wear
  • Hair accessories

ps : keterangan lanjut boleh call :  03-9284 8818

sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

Redbloodsnow said...

alaaa..kat kuching takde ker? sobsobsob

.:shura shushi:. said...

Lets!!!

WuMing said...

WuMing ada buat entri tentang Sarah... tengok laaaa

Muslimah Optimis said...

wowww..elianto... MO pengguna barangan elianto sejak dua tahun yang lepas..:-D

sarah mohamad said...

@Muslimah Optimis

peh! selama 2 tahun kot. memang jenis setia dgn elianto ni. hiks

sarah mohamad said...

@WuMing

thanks wuming! sangat hargai sbb sudi link kan ke blog saya :)

aniswany said...

i love SALE @_@

Cik Ezy said...

tensen kejap!
tym2 pokai ni la sale berlambak..
haha..
nsb baek jaoh.. ekeke

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting