Monday, May 30, 2011

me yang semakin GEMOX!

Assalamualaikum


yey! petang semalam aku takde kelas petang. maka berbw lah sepanjang petang tersebut. nak tidur rasa malas. lagipun tak elok rasanya tidur petang. sambil2 tunggu kedatangan nora elena ni jam 7 petang. tak saboooor hiks




me yang gemox!

time ni aku pergi ke OU. dah la berejam nak cari parking, sampai kan boyfie dah putus asa dah. tak nak masuk OU sebab susah sangat nak cari parking! merajuk kengkononnya. pastu masuk2 tengok jj di tutup. buat renovation katanya. lagi lah membahang si boyfie ni. aku rasa OU takde apa yang special tah minggu lepas. takde apa yang menarik. cuma yg ada bebudak duk wall climbing dengan vitagen je buat promo apa tah.


ingat nak masuk IKEA tapi orang pun ramai yaa ampuuun! minggu gaji katakan. semua orang keluar lah nak cari barang memasing. hiks


sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

Bulan said...

huhuhu.xde la gemok sgt yunk uit.eheee

NURUL AINI NORAZMAN said...

ok la tuh,.mana ade gemok sgt,.

CintaZulaikha said...

celah mana yg gemok tuh...tak perasan pon

SofieyAzwa said...

Xde laa gemuk pun Sarah.. Okayyy la tu

Cik Ezy said...

eh.. mane ade gemok..
cik ezy lg gemok..
huu

edaolala said...

i lagi gemok ! wahhahaha :DD

Ain Zulaikha said...

pernah gi OU, tak best lah OU, yang best pun wayang dia je lah hahahha pernah gi 2x tu pun sebab nak tgk wayang :) owh minat nora elena eh, best gak cite tu hehe

Redbloodsnow said...

eh takde lah gemuk tu yunk. berisi cam ayu raudhah je zie tgk tu..ailike!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting