Monday, May 30, 2011

TAHNIAH! Salma JUARA MENTOR 5!

Assalamualaikum dan selamat pagi.



*hari ni dah kerja. kalau weekend mesti rasa cepat je masa berlalu kan.



semalam, berlangsungnya konsert yang menentukan siapa kah juara mentor yang ke 5. dan juara tersebut mesti lah selayaknya lah di menangi oleh SALMA! tahniah SALMA!



TAHNIAH kepada semua pemenang!





SALMA nyanyi memang mantaaap! best!




SALMA dan mentor nya, ERRA




baju SALMA dan semua peserta adalah superb! sapa eh yang design semua dress2 ni? 




baju shiha pun cantik




shiha dengan mentor nya



iqa feat faizal tahir beb! walaupun tenggelam sikit tapi lagu best!



iqa dengan mentor nya


aku tengok je, layan je. undi nya tak. rasa nya tak malas lah nak undi. membazir duit aku je pun. 

sila LIKE kalau suka

9 pengomen:

Pinky Pixie said...

da agak salma menang.. hihi

WuMing said...

Samalah kita... Layan jer... Kalau nak sMS pun rancangan untuk bantuan orang miskin atau mangsa bencana lagai bagus.....Mereka ini dah cukup makan dah.....

Cik Ezy said...

org laen dh rmai tlg undi..
keh3..
mmg dh agk msti salma menang..

Redbloodsnow said...

TAHNIAH! dia mmg deserved menang! :)

apik pehe said...

hahaha..apik ni bukan setakat tak ngundi..tengok pon tak..hahaha

SofieyAzwa said...

tak tengok Mentor semalam tapi suka Salma menang!

chemay said...

suara salma memang besttt

cik azeya said...

ha ah. baju dorang cantik. tak terlalu menjolok mate.

*nak komen jugak walaupun tak tengok mentor. hehe

[sutera kasih] said...

suara salma mantap !!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting