Saturday, May 7, 2011

Jom join WWWOW Awards! yeeeeaaaaah!!

*aku tengah pening kepala ni, tapi sempat jugak siapkan 1 entry. aku pening kepala pun sebab terlebih tidooo. kuangkuang :D



Jom kita reramai join atau submit blog korang dekat DiGi WWWOW Awards ni. aku taknak submit blog aku sebab aku rasa macam tak layak je nak join sekaki. hiks




blog aku pun bukan nya fofuler macam blog korang kan. lagipun blog aku bukan hapdet yg berfaedah pun. aku update pun ntah pape je. cerita personal aku je pun.




tapi, aku akan vote kepada sesapa yg aku rasa layak lah pada setiap kategori yg ada. ramai jugak yg aku tahu yg join DiGi WWWOW Awards ni macam yuyu zulaikha. undian aku adalah rahsiaaa. teeeeet :D mana boleh bagitahu korang kan. kuikui



Total yang telah di vote. takkan nak tengok takat ni je kan. biar lah vote sampai juta2. baru lah best. hiks kamon! cepat2 vote okay?




yang ni pulak kategori yang di pertandingkan. banyak juga, aku tak sabar ni nak tahu siapa blogger of the year. korang pun takkan tak nak tahu. so kepada sesapa yang rasa nak vote utk blogger kesayangan atau blogger yang korang minat tuu, vote la ye. hiks



kategori yang di pertandingkan adalah : 













kalau nak vote klik >>> DiGi WWWOW Awards

sila LIKE kalau suka

20 pengomen:

Bulan said...

sarah join ke?meh bulan nk vote!eheee

ishiko said...

gud luck!!!!

Miss Tira said...

Waa banyak juga orang yang vote ye. Good luck!

Izyan Masri said...

YAN TAK LAYAK JOIN PAPE.WUWUWUWU :D

HonEyBuNNy said...

good luck dear...;_)

Pakcu said...

fuyoooooooo....goodluck ye

Amirrah Zawani said...

i pun tak join.. sbb tau dah mesti kalah =_=

sarah mohamad said...

@Bulan

tak join la dear :) tak layak pun nak join. hiks

sarah mohamad said...

@ishiko

tak join pun. tolong undi kengkawan yg join je. hiks

sarah mohamad said...

@Miss Tira

ramai jugak orang yg vite kan dear :)

sarah mohamad said...

@Izyan Masri

yan, layak apeee. blog yan best giler lah :)

sarah mohamad said...

@HonEyBuNNy

saya tak join pun kak. tak layak. wuwuwuw

sarah mohamad said...

@Pakcu

T__________________T

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

same la kita tayaaaaam. hiks

apik pehe said...

hehe..blog apik pon x femes lagi nk masok benda gitu..hehe

NUR said...

sempat ke nak join lagi dear?

Nieda said...

Sarah: Terima ksih sbb follow akak ya.Tq byk2.

mykhalis said...

khalispun tak layak lagik.. masih berhingus lagi..hehe

Ardini Humaira said...

dni tak join hehehe... segan.. sape2 join dni ucapkan Goodluck!

Redbloodsnow said...

akak dh muka tak malu dh pun join....rank akak mmg tercorot punya. HAHA.

takde siapa sudi nk vote. ye lah akak tak seglamer yuyu :P hikss

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting