Friday, May 6, 2011

coooooomel gilaaaaak! ada sapa yg jeles tak? huahua

*gambar cilok dari fb sya's razali. :)



Assalamualaikum :)




hari ni aku gembira sangat2 tau tak. nak tau kenapa ?? tuuuuu ... tengok dekat gambau besau dekat atas tuu. cantik tak? sweet2 gituuuu 




hari tuu .. jangan tanya bila ..aku dah lupa, aku ada order nak buat baju kapel set dekat sya's razali punya handmade craft. aku nak buat sempena birthday pakwe aku yang ke 25 hari tuu masa 18/4/2011. ingatkan nak bagi dekat dia sebagai hadiah birthday. hiks tapi tak sempat nak siap time tuu, jadi aku dah bagi hadiah lain dekat dia. 




dah la sya's razali ni senang nak berurusan. aku memang puas hati lah dengan baju yg dia buat. murah pulak tuu. 2 helai tuu sekali dengan postage baru RM40 kot. murah kan?  baju tuu pun dah siap, aku tengok dekat fb sya dah postkan tentang baju aku tuu. hihi baju tuu aku memang mintak kaler kuning. baru lah nampak striking kan. kaler dekat tulisan tuu aku nak rainbow dan memang nak tulis i love her i love him. sebenarnya nak letak halimi love sarah sarah love halimi tapi macam over pulak aku rasa. tu yang aku tukar tuu. hihi



cuma sya belum lagi pos untuk aku. katanya hari ni nak pos. dalam 2 3 hari lagi sampai ler kot. tak sabar nak tunggu baju tuuuu!!! hihi .. harap2 pakwe aku suka lah baju ni. aku beli ni pun tak bagitahu dia :) berbaloi baloi menunggu baju tuu sebab aku dah fell in love dengan craft sya's ni. maybe next time aku nak order untuk adik2 aku pulak. dekat baju tuu memasing letak nama. sweet tak? 




so .. kepada sesapa yg nak menempah sila sila klik sini >>> fb sya's razali (aku berhubung guna fb je, senang)  dan blog sya's razali 


sila LIKE kalau suka

38 pengomen:

Ardini Humaira said...

sangat comel! whoaaa nak buat jugak :D

JIJI YU said...

nk jgk la..bagi kak umi ngn abi..ehhe

Miss Tira said...

Huhuhu. Pakai ni nak kena duduk dan berjalan dengan pasangan statik je tak boleh berubah tempat. Nanti beruba akan jadi scandal. Sebab baju tu ada tanda tunjuk orang sebelah. Takut salah tunjuk je nanti. Ngee :D

Cik Ezy said...

comel giler..
huhuuu..
jeles2..

mykhalis said...

inagtkan nak wat hantaran tadi..hehe

athirah said...

br ritu ckp kat boyfie nk bli bj camni... HAHAHAH...

najihah sahami said...

waaa...sweet laa!!!!!nak jugak!hehehehe....

tomato said...

wahhh ~ bagi kat ceq buleh tak ? hihihi

syufaa said...

olohhh2..so sweet!!! =)

Bulan said...

alahai..sweetnye..

jeles la~

combi said...

baju tuh nice!!hehe

Cik Peanut said...

waaa.jeles, nk macam ni gak. heee.serius, 40 for 2? murah kowt. n comel giler. heee

Cik Peanut said...

waaa.jeles, nk macam ni gak. heee.serius, 40 for 2? murah kowt. n comel giler. heee

= d = said...

jealous..!!
nak jugak..

nyway..
follow u dear..
:)

emeera asnary said...

its complicated *ceyh!*

cik ayin said...

semat... :)

M a W a D D a H said...

comel...comel...suka la nati pkwe dia..:)

HonEyBuNNy said...

comeiiinya..

ne suka neh..baju2 couple macam neh....style ah...

InaAchik said...

sedondong si buah kedondong... hehehe

sarah mohamad said...

@Ardini Humaira

buat la dni. bagi dekat pakwe tuu. hiks

sarah mohamad said...

@JIJI YU

boleh jek. saya pun ingat nak buat yg family set gak. hihi

sarah mohamad said...

@Miss Tira

haha. betul jugak tira. macam mana laa saya boleh tak terfikir pun. hihihi

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

kalau jeles, sila ler buat satuuu. hihi

sarah mohamad said...

@mykhalis

ape kelasss la khalis bg ni je utk hantaran. kuikui

sarah mohamad said...

@athirah

oooo. cepat2 la tempah. bg dekat bf tuu :)

sarah mohamad said...

@najihah sahami

hihi. sila2 tempah :)

sarah mohamad said...

@tomato

bg pinjam boleh? kuikui

sarah mohamad said...

@syufaa

tengs syufaaaaaaa :)

sarah mohamad said...

@Bulan

hiks jangan jeles2 :)

sarah mohamad said...

@combi

tengs combi :)

sarah mohamad said...

@Cik Peanut

memang murah je. hiks

sarah mohamad said...

@= d =

tengs follow kiteeeee :)

sarah mohamad said...

@emeera asnary

hiks complicated?

sarah mohamad said...

@cik ayin

tengs ayin :)

sarah mohamad said...

@HonEyBuNNy

tengs kak :)

sarah mohamad said...

@InaAchik

kekadang je sedondon akak. hihi

cik azeya said...

kiutnye. nak beli tapi tade duetttttt, argh. tension. -_-'

Redbloodsnow said...

mmg sgtttt comel lah yunk!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting