Friday, May 6, 2011

amboi! sexy sangat artis ni. tak malu ke wei pakai cenggitu?

hai korang.




gambar ni di ambil dari blog gosip iaitu BEAUTIFULNARA. aku baru ke tengok dan terperasan minah ni. namanya kalau tak salah milik pelakon yang tak berapa popular, nurul ain nordin. nama pun dah tahu kemelayuan. tapi ko pakai cenggini. ish. tak malu ke. nak bareback pun takkan sampai ke bawah sangat. 



masa bini que tuu pun aku rasa sampai tak kebawah cenggini. dah nak nampak punggung dah. kalau betul pun atas arahan pengarah, takkan sampai nak biarkan maruh di rendahkan sampai sebegini. takkan takde langsung perasaan malu tuu?



kalau nak baca dengan lebih lanjut, boleh usha blog beautifulnara.


sila LIKE kalau suka

28 pengomen:

Drunbella Khoo said...

aik.
macam tak pernah nampak dia neh.
cari publisiti murahan betul.
alang2 baik londeh jer terus kan senang.
haish.

Zura said...

sapa nie...xkenal pun...

Redbloodsnow said...

hehehe..kak pun buat entry ttg minah nih gak td pagi. tp kak zie set autopublish jam 11 karang

Bulan said...

gilak ini pompuan.huhuhu

Miss Tira said...

Eeeew nampak segala kurap dan kudis kat badan dia. -.-

fadh leyanie said...

suruh dia pegi KAMDAR..beli kain..^^

Cik Ezy said...

pehhh giler betol..
sape la bakal suami die..
ape pon xdpt dr die..
sume dh dedah..
haha..
xde maruah gamaknye,,
iskkk

Nieda said...

Dah tengok semlam Kat blog abang nara.Artis sekarang sanggup buat apa saja nak popular. Org lain yg sedap tengok.

SofieyAzwa said...

Pergh.. Bukan main agi bareback dia tu.. Haih

InaAchik said...

eeeeeeeeeeeeee... geli n nyampah oke pompuan2 gedix yg x reti jaga maruah ni! nk cpt glemer ler tuh! vangang!!!

Pijahh' de-Arr said...

huh..~

sapa nihh tak knl pun..~~

emeera asnary said...

blom pemes dah wat hal? sayonara lah ;p

wida said...

sape ni..x kenal pon.buat perangai cam ni lagi lah..

Amirrah Zawani said...

nak cakap kat dia..
"ish murahnya kau perempuan"

sarah mohamad said...

@Drunbella Khoo

kaaaaaan? baik tak payah pakai pape pun. kalau pakai tapi nampak? apa yg nak di tutup kan?

sarah mohamad said...

@Zura

saya pun tak kenal. nak cari publisiti ler tuu.

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

dah baca dah kak :)

sarah mohamad said...

@Bulan

memang gilak bulan kan.

sarah mohamad said...

@Miss Tira

amboi tira, skodeng nampak. kuikui

sarah mohamad said...

@fadh leyanie

peh! ayat perli kot. haha

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

betul2 menrendahkan maruah dia betul lah pakai cenggini kan.

sarah mohamad said...

@Nieda

itulah. nak popular cepat tapi bakat haprak takdeeeee.

sarah mohamad said...

@SofieyAzwa

bareback tuu. bukan semua orang boleh. haha

sarah mohamad said...

@Pijahh' de-Arr

memang tak ramai yg kenal. tak fofulerrr pun. hiks

sarah mohamad said...

@emeera asnary

sayonara too herr :D

sarah mohamad said...

@wida

itu ler. berani betul dia kan.

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

memang pun murah. dah ramai yg boleh tengok.

cik azeya said...

bengong ke ape die ni. -_-'

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting