Thursday, May 5, 2011

Gambar PERASAN BAGUS!



*pembuka bicara letak gambar lah. hiks 



Assalamualaikum dan selamat pagi korunkkkk!



tetiba gedik sebab letak gambar besau aku yg perasan howt. gemok tak aku? paha aku besaaaaar nya. kawan aku cakap macam paha lembu. siottt jek! aku tau la dio tu sama gemox dengan aku. huahua




hari ni, aku busy dengan exam CCNA. tapi kalau sempat aku bw, tunggu kedatangan aku ke blog korang jelah yoook. kepada sesapa yang aku tak follow lagi tuu, sila lah tinggalkan komen dekat bahagian komen okeh. aku akan terus follow je. aku tak kisah. sesapa je yg suruh aku follow, memang aku akan follow je. tapi aku takkan sesekali paksa orang lain follow blog aku. kalau nak follow tuu biarlah se-ikhlas mungkin okay. kalau rasa blog aku tak best, tak payah susah2 kan diri korang nak follow. aku tak marah cuma aku benci je. hihi gurau je ... aku tetap akan follow korang balik kalaupun korang kata blog aku tak best *nada merajuk kot!



sila LIKE kalau suka

34 pengomen:

M a W a D D a H said...

comel gambar kat atas tu...suasana yg menarik...:)

Cik Anita said...

masa exam pun sempat blogging jugak eh..bagus~hehe..

dorang tu jeles tak ada peha camtu, ti kawan cakap camtuu...heee

Ieda Al-Habsyi said...

hehhehe amboi posing maut deknon, ekekek, eh pasal polo molo tu, akak ikut rasa best kalo best polo lah kan, mcam belog ko, menarikss hati akak tu la akak polo dan komen2, hehehhe :)
Hidung Aku Tetiba Teramat Kembang Selama Dua Hari Satu Malam

alinac lover said...

behehe ni yong dtg :)

E F A said...

cantek nya pemandangan.. ngeee..
tak gemuk pun.. sedang2 je.. :P

Bulan said...

meh polo bulan.eheee

eRza farEeha said...

umah br ye..hehehe..
wahh..cute2..eheh

Aku Afzal said...

isk mana de gambar perasan bagus.. aku terperasan gambar ni bagus sangat :)

CahayaCintaIlahi said...

katne ni
mcm tng je ;)

akU GaDis said...

gud luck dear :)

mykhalis said...

ada cam merajuk je..gud luck k?

Amirrah Zawani said...

gud luck exam..
yeap2.. follow mesti dgn ikhlas.. kalao tak ikhlas tu baik tayah follow kan :)

theHijabis said...

Hi! Satin shawl ups for grab! Visit www.theHijabis.blogspot.com

sarah mohamad said...

@M a W a D D a H

menarik tak? pepagi lagi dah keluar. hiks dekat taman suk shah alam.

sarah mohamad said...

@Cik Anita

haha. memang pun. paha diorang kecik. hihi

sarah mohamad said...

@Ieda Al-Habsyi

tengs kak ieda sudi polo blog saya. hihi

sarah mohamad said...

@alinac lover

tengs yong sudi singgah :)

sarah mohamad said...

@E F A

chubby la sayang. :)

sarah mohamad said...

@Bulan

saya tak follow blog bulan lagi ke?

sarah mohamad said...

@eRza farEeha

mana ada rumah baru. hiks :)

sarah mohamad said...

@Aku Afzal

kahkah. perli ke ni? hihi

sarah mohamad said...

@CahayaCintaIlahi

bukan la sayang. dekat taman suk shah alam ni je. hihi

sarah mohamad said...

@akU GaDis

tengs gadis :)

sarah mohamad said...

@mykhalis

mana ada merajuk pun. tengs khalis :)

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

tengs mirra sayang! follow dengan ikhlas kan :)

Encik Psychopath said...

nak drumstik !

emieysandra said...

sy perasan gambar ini bagus!!

heh akmal, ngekk ler..:P

Amoi said...

follow lah kalau nak

tapi malas nak follow balik

lol

Budak Botak said...

he3, Bdk Botak follow...

Entry terbaru -> USB Flash Yang Bercahaya Bila Mesej Facebook Masuk... (",)

sarah mohamad said...

@emieysandra

hiks perasan bagus ler tu :)

sarah mohamad said...

@Amoi

aku je follow ko sebab aku rasa blog ko best. hiks

sarah mohamad said...

@Budak Botak

tengs follow :)

sarah mohamad said...

@Encik Psychopath

amboi! kata paha saya macam drumstick ye. hihi

CahayaCintaIlahi said...

oyeke.. hehe tak sngke dekat je pun kan hehe ;))

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting