Monday, June 20, 2011

boleh bayangkan tak jamming bersama INCUBUS !?

Assalamualaikum!



adakah korang tahu bahawa Tune Talk adalah mobile prepaid yang paliiiiing murah?




okay, kalau korang nak berpeluang untuk menjadi band pembuka concert semasa INCUBUS mengadakan konsert nya yang dekat Malaysia .... ni lah cara2nya!




takkan nak melepaskan peluang keemasan ni. well .. kalau tak dapat at least kita dah cuba yek :D




cara2 nya :


opkos la korang kena LIKE dulu tau :D

1. korang kena upload video atau audio korang ke dalam YOU TUBE

2. link URL dekat YOU TUBE tu, korang paste kan dekat sumbit video







yang best nyaa, lepas korang dah submit video korang tuu .. akan ada proses VOTE VOTE VOTE! semestinya aku nak VOTE jugak kalau ada band yang best2 kat luar sana nung. hiks




korang boleh klik SINI! untuk tahu dengan lebih lanjut mengenai syarat2 nya atau apa2 saja persoalan korang. okeh?



ps : takde ke sesapa yang nak bagi tiket free kat aku sepasang? dah bagi ayat kesiaaan ni. hehehe

sila LIKE kalau suka

5 pengomen:

WuMing said...

Memang teringin sangat nak buat concert dgn band terkemuka... tapi tune tali guitar pun sumbang lagi... Mungkin lagi 3-4 tahun expert kot.... kih..kih..kih...

Sharinginfoz said...

kalau yang minat ni sure tak lepaskan peluang

apik pehe said...

haha..apik nak jer bagi..tapi takder tiekt..hahah...

[sutera kasih] said...

hehe meh sy bg tiket free

saya_arief said...

inkubus..
macam penah ku dengar name band tuh.
hahaha.

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting