Sunday, June 19, 2011

Selamat hari bapak kepada abah ku :)

Assalamualaikum!



aku nak ucapkan HAPPY FATHER'S DAY untuk abah aku yg tersayang iaitu Mohamad Bin Che Yusoff. aku tau abah aku ni entahkan baca entahkan tidak blog aku tapi aku nak abah aku tahu .. akak sayaaaang abah :D




abah aku adalah abah yang lelaki paling cool! dan juga sporting. abah aku suka karok tahuu .. dan suara abah aku boleh lah tahan. *nak kata sedap tuu tidak lah sangat. kahkahkah!  




adakah korang tahu, 2 lelaki di atas amat penting dalam hidup aku? ada lagi sorang tapi yang tu belum di senaraikan lagi. kahkah!




jasa abah dalam mendidik akak dan adik2 tidak akan kami lupakan :D we love u abaaaaaah!



ps : bawak lah abah/ayah/bapak/daddy korang ke HONG KONG!


sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

EZAN IDMA said...

mudanya abah :)

[sutera kasih] said...

happy father's day to your dad sarah :)

Bigdaddyz said...

hensem jugak ...

enyheartsdiamond said...

hensem lah papa sarah! :D

アヌム ちゃん said...

abah and adik ke tu..seriyes nmpk muda your dad..huhu

apik pehe said...

apik memang nk bawak ayah pegi obersi...nanti cukup duit..nk bawak ma nga abah skali g mekkah...heheh

shida'R said...

happy father days tuk ayah dia :)

Zura said...

heppy father day tuk ayah sarah...

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting