Thursday, June 9, 2011

Merahnya mak ngah! :D

Assalamualaikum!
aku busy sket sekarang. tambah2 laptop dgn berukband tak hado dengan aku sikarang ini. so aku update dan bw masa aku time kelas jelah :D


minggu lepas aku pergi wedding kawan aku. aku jadik pengapit. harap2 pasni bad kawen terkena dekat aku pulak. ops! hihi .. yang tuu nanti aku akan hapdet later okeh.


pastu lepas pergi wedding kawan aku, ada pulak kejadian yang tak di ingini .. dari kelantan nak ke putra bus rosak di tengah jalan dekat dengan tol gombak. naseb sungguh! kena la tumpang bus yang lain tapi alhamdullilah sampai jugak akhirnya. yang ni aku tak sempat nak amik gambar sbb dah subuh tengah mamai2 lagi. hihi :)


lagi bawak adik2 aku ke sunway lagoon. peh! ramai giler orang. time cuti sekolah kan. yg paling ramai adalah opak2 arab dengan Chinese lah. aku rasa aku dan makcik2 je yg bertudung. yang tuu pun later2 lah aku hapdet.




 1st time aku pakai lipstick merah menyala gini. :D over tak? tapi aku rasa sesuai ler pulak dengan aku. huahua .. yang ni guna lipstick maybelline punya. warna nya sweet. lupa pulak nama penug lipstick tuu. tapi warna nya memang tahan lama even dekat gelas memang lah lekat sket tapi dekat bibir masih nampak lagi warnanya terang.


ps : lipstick merah menyala macam ni sesuai bile kalau kita nak pakai?


sila LIKE kalau suka

7 pengomen:

WuMing said...

Dulu kawan WuMing pesan suruh beli lipstik...nama klinik... mahal tuu... WuMing tanya dia kenapa tak beli HOSPITAL saja... lagi baeek...Marah pulak dia... kih..kih..kih...

Bulan said...

uit mcm byk je kene update entri tue.
eheee cantik kaler lipstik nie.xde la merah sgt pun. :)

EyanaNoorAzlan said...

merah yg sweet..chekci =) hehe..

singgah snie..(-_^)v

cik farra debab said...

ahakz!!mmg merah mak ngah..menyala2...silau mato den ni ha....

Zura said...

dr jauh dh boleh kenal nie..hhee

Amirah Adnan said...

depends atas individu tu la.. kalo dye nampak ok, ok kot.. kalo mira xleh pakai lipstick merah menyale neh.. nanti muke lagi nampak garang.. ngeh3!

Redbloodsnow said...

akak lak tak pernah lg berlipstick merah...tp nnti²...nak gak try lipstick merah menyala. leh nampak brutal ckit...hehe :P

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting