Saturday, June 4, 2011

peh! balik kelantan punya lah jammed sampai 10 jam baru sampai!!

Assalamualaikum!
selamat pagi! wink2 ... aku baru je sampai ke kampung aku, kelantan! aku bertolak jam 10 malam semalam dan jam 7.30 baru sampai betul2 depan rumah. jammed giler yang ampuuun. badan aku pun dah mengeras ni :D


punya lah ramai yg nak balik padahal cuti biasa je kot. jalan jam dari bentong lagi sampai lah ke kuala krai. nasih baik bukan aku yg driver. kalau aku yg drive, alamatnya tak sampai lagi lah masa ni. hahah seeloknya kalau drive jauh2 ni, lelaki yg kena drive. mata lelaki tahanngantuk, diorang bawak laju tapi selamat


dah samapi rumah, si kawan aku dah tergagau gagau cari katil. aku pulak tergagau cari letop nak online fb lah, nak bukak bloglah, twitter lah, semua lah. dah la aku tak sempat nak bereha lagi, mak aku dah bising2 ajak keluar jenjalan. hiks 


hari ni memang aku busy, tak sempat nak bw. kalau free nanti, aku bw kat blog korang ya. :)


sila LIKE kalau suka

13 pengomen:

hawiz said...

ore klate gok ko?..hawiz tok kelik sbb ado interbiu senin nie kt melako..huhu...

SofieyAzwa said...

Bestnya balik kg. Rindu Ipoh

chemay said...

whoahhh..
lama nye dalam kereta..
kalau chemay sampai2 rumah terus tidur.
tak sempat dah nak online.
hehe
:)

apik pehe said...

10 jam?agak lame tuh..huhu

WuMing said...

WuMing ada pinjam gambar buat entri

sya hassan said...

skunk neh kat kelantan mmg jam.. almaklum lah.. cuti skolah.. :)

LaLaLovy said...

kelatey jem gilo kot. pakak makey gulai,. hee=)

enyheartsdiamond said...

best la kampung ada line internet.. kampung eny tade.. so, bila eny diam tu, maknanya eny balik kampung lettew :p

Ain Zulaikha said...

dah samapi kampung mesti lah kena jalan2.. lagi2 jauh nun kelantan tu.. haha jangan buka blog time ne, habis kan waktu best kat kampung tu yek :)

Encik Psychopath said...

duduk rumah parent. nak balik kampung mendenye.

melle amir said...

ade lalu karak tak? jeng jeng jeng

Redbloodsnow said...

uiii 10 jam baru sampai? kompom panas bontot duduk lam keta...haha :D

Zura said...

byk bende bleh buat dlm mase 10 jam tue...

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting