Friday, June 3, 2011

adik aku dah keluar dari wad. :)

Assalamualaikum.
semalam aku ada post tentang adik aku yang masuk ke wad untuk menjalani pembedahan. so berita terkini adalah adik aku dah boleh keluar. dan kini sedang berehat di rumah sambil melayan movies dan facebook. LOL. haha ...



sekarang dia tengah cuti sem, so heaven lah duduk dekat rumah. kepada sesapa yang wish kepada adik aku, aku ucapkan berbanyak2 terima kasih.



terima kasih juga kepada myra jay yg menjadi orang terawal yg komen wish supaya cepat sembuh kepada adik aku. tengs dear :)



********


aku pulak, hari ni aku nak balik kampoooong! yeyeyey ... kawan baik aku ada yang kawin dan aku akan menjadi pengapit dia. so semua kawan2 yg ada di selangor dan kl ni berkonvoi untuk balik ke kampung semata2 nak menghadiri majlis perkhawinan dia. kami dalam 2 3 buah kereta jugak la. bertolak malam ni dan subuh karang sampai lah ke kelantan. balik dengan geng lelaki ni kena beringat sikit. hiks ... asyik nak bawak laju je kan :D


pantun pengantin baru di tujukan kepada bakal pengantin baru. hiks

Bila mata bertentang mata
Kasih berpadu cinta terjalin
Bila sudah seiya sekata
Lalu bersanding di atas pelamin


Sungguh cantik anyaman rotan
Buat hamparan raja sehari
Sama cantik sama sepadan
Bagaikan raja dengan permaisuri.


Di ijab kabul suami dan suami
Jodoh pertemuan sudah tersurat
Berkasih sayang suami isteri
Semoga berbahagia dunia akhirat



pantun copy and paste sajoo!


sila LIKE kalau suka

10 pengomen:

WuMing said...

WuMing juga harap adik Sarah cepat sembuh... Masa jadi pengapit tu jangan pakai cantik dari pengantin perempuan pula... Nanti pengantin lelaki "Confuse"...

Amirah Adnan said...

alhamdulillah.. dah sembuh..

wah best lah jd pengapit! hehe

nazirah said...

alhamdulillah.. adik sarah da keluar wad.. doa cahaya moga die beransur sht..sarah.. sonoknye la.. konvoi balek kg.. bestt2.. cahaya takde kg.. tapi penah merasa pengalaman berkonovoi jauh2.. ;)

アヌム ちゃん said...

bagus la dh keluar wad..semoga dia cepat2 sembuh k..

Redbloodsnow said...

alhamdulillah...dia dh kuar wad :)

sya hassan said...

wslm.. aalhamdulillah adk kmo dh kluar.. :)

knduri kat Kelantan?? kat mne tue?? hik3

Myra Jay said...

Wahhh terharu cheq punya nama ada dlm entry nie..:)
Thanks dear, bkn pe sbb fhm situasi bila kena operate nieh..:)

BTW alhmdulillah dah kluaq wad, pasni kena banyak mkn ikan haruan tau, xpun minum pati haruan :)

cik azeya said...

alhamdulillah.

ei kawan baik awk dah kawen. awk bile lagi? org ckp, lepas pengantin, pengapit pulak. ngehngeh

:DDD

apik pehe said...

heeh..apik nk balik kampong gak..

[sutera kasih] said...

alhamdulillah..semoga adik sarah beransur sembuh sepenuhnya k dear :)


ehem2..rmai org kawen cuti skolah ni kan hehe kwn2 sy pun rmai kawen..sy je tak kawen2 :P

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting