Wednesday, June 22, 2011

peh! lawa giler MYVI baru ni .. berkenan weh!

Assalamualaikum



korang ada tengok tak iklan yang dia menyanyi lagi best .. lagi best .. lagi best ... tuu? aku memula tengok ada tertanya2 jugak iklan apa la ni .. ngupanya .. pasal iklan MYVI yang baru ..



sekali tengok .. dari segi luaran lah nye .. memang nampak seakan akan myvi lama .. tapi kalau tengok dari segi dalaman memang berbeza habisss. lagi cung dari myvi lama tuu. 




aku memang suka dengan myvi lama .. sebab kat rumah memang ada dah myvi sebijik. selesa guna myvi, walaupun nampak sempit dalam tuu kalau kat tempat duduk belakang tuu muat lah sehingga 4 orang adik beradik aku. dan aku pun chubby sikit still masih muat lagik. hehehe




okay. sedikit perbezaan antara myvi lama dan myvi baru.






perbezaan bagi pandangan belakang, lampu brek nampak lagi cool yang baru kan :D





beza dari belakang. ada iras exora tak ?






pandangan tepi, dari tepi nampak kurus 






berkenan jugak. hehe ...


untuk bahagian dalaman pulak.





ada GPS ooo .. canggih tak canggih tak? heee



aku tak bape nak ngeti kalau gear macam ni, sbb tak pernah naik jadi tak tahu boleh bawak ke tak


sedikit bahagian dalaman


MYVI baru ni kalau tak salah aku ada dalam 4 kaler. ada ungu, pearl white, oren lagi satu lupaa lahhh hehehe tapi mahal la sikit reganya. bulan2 kalau 500 lebih tak mampu kot hehe .. kalau viva tuu sempat lagi kot.




korang boleh klik SINI kalau nak tahu dengan lebih lanjut okeh.

sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

Far8 budak baik said...

tu ar tu ar..
aku baru je ingt nak
beli mayvi tadi..
badjet mcm beli gula-gula
je..hahaha
=)

NOOR FATIN said...

cantik la. ada sedikit perbezaan. hehe mahal jugak kalau rm500++ lebih sebulan. berkemampuan bleh la pakai :D

Cik Ezy said...

gear jela xberkenan..
yg laen best!
gear tu cam kete alphard je..
haha

miszlullaby said...

cantek cantek... :D
Ml pun tatau la nak bli kete pe nanti. Last2 suh org hantar je la.kekeke..

apik pehe said...

hehehe..memang lawa..siap ader gps lagi..

WuMing said...

Pandangan tepi agak aerodinamik... assesori pun banyak juga...Ok tuuu

Ardini Humaira said...

cun bangatttt!
lawa wooh geram nengoknya :D

Redbloodsnow said...

tu la kan...iras2 exora ckit. yg kaler papel tu lawa...berkenan ler plak...aharkss :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting