Wednesday, June 22, 2011

1st time aku dapat komen sebanyaaak ni. TERIMA KASIH semuaaa! aku hargai sesangat!!

Assalamualaikum :)


macam mana hari korang rini? adakah okay ke tak? hehehe



pagi ni aku bukak dashboard, tengok2 komen .. peh! terkejut weh aku ... sebab selama aku berblogging ni baru 1st time aku dapat komen banyak gini! harus lah jakun heheh



bagi aku ni dah cukup banyak dah, maybe bagi korang sikit je ni .. seciput je kan kan kan .. hehe




aku dapat 28 komen untuk post semalam, apa2 pun aku nak cakap terima kasih kat kooooorang semua sbb sudi bagi komen dan sudi baca blog aku yg hentah hapa2 ni. kalau nak dibandingkan dengan blog2 yg lain, maybe korang boleh dapat beratus2 komen kan, aku punya dapat 28 je dah kecoh2 kan. hehe .. tak kisah la apa yang orang lain nak kataaa pun. aku tak kisah. 



insyaAllah, kalau ada berkesempatan aku akan balas jejak korang semua okeh. kalau hari ni tak sempat, malam atau petang aku akan jejak ke blog korang.



tatap lah gambau aku sebagai hadiah nyee. jangan uwek uwek sudaaaah :D hehe

sila LIKE kalau suka

13 pengomen:

Cik Ezy said...

tumpang gembira jgk!
tahniah2!
troskn berblogging tnpa rase malas..
ngeh3

EYFAalias said...

wahh! hebatt! congrats :S

Tengku Nizam said...

takziah takziah!

Bulan said...

tahniah :) bulan 3 hari post entri pn belum tentu dpt byk tue. =p

[sutera kasih] said...

wahhh meriahhh blog..ramai singgah blog sarah hehe sy pun jarang2 nk dpt puluhan komen..

NURUL AINI NORAZMAN said...

wah,.tahniah,.entri best la tuh org komen,.=)

CintaZulaikha said...

sy pon amat gembira klu ada komen sbyk tuh...tp....

zool said...

Ok la tu. saya nak dapat 10 pun susah

Affan said...

Salam. Ni pengalaman peribadai saya. Saya dulu start blog dgn blogspot, masa awal2 dulu komen pun 1 2 je, itu pun dari kawan2 terdekat.

Tapi lama2 buat dah ada network dgn kawan2 blogger yang lain, diorang turut sama akan bantu entry2 kita secara tidak langsung.Ada network di sini bukan bemaksud bersosial, tapi bina hubungan dengan rakan2 blogger. Rajin2 lah share/tweet entry diorang, lama2 diorang pun akan buat benda yg sama tanpa disuruh, dgn ikhlas (what u give u get back)

Ya, bagi saya jumlah komen itu blh jadi pendorong untuk terus menulis (mungkin ada yang tak setuju dgn pendapat saya ni hehe).

Apa2 pun teruskan menulis, keep sharing and writing about useful info ok?

Miss Tira said...

Tahniah.. Nampaknya komen semakin bertambah menunjukkan penerimaan pembaca. Good job :)

kechixx said...

bestnyew!;)

saya tak pernah dapat sebanyak tu;)

Ardini Humaira said...

bestnye dear... hepi2 tau :D congrats !

Redbloodsnow said...

teruja kan bila tgk ada bykkkkk comment utk di approve...hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting