Wednesday, June 29, 2011

Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!

Assalamualaikum.



okay. laptop kesayangan aku still dalam mood kerosakan lagi. dah pun hantar kedai. tengok ler  2 3 hari lagi baru lah okay kot. memang tak dapat buat kerja apa2 pun sekarang. ni pun update guna laptop adik. mood nak ber bw dan update pun dah takde. sobs sobs



hari ni tetiba rasa nak bukak blog, pastu ternampak akak zie buat giveaway. seb baik teringat nak bukak blog sbb masih sempat lagi nak joiiiin! hehe esok baru tarikh tutup giveaway tersebut. phewww! rasa rugi sangat tak bukak blog a few days ni. ni baru giveaway yang miss, apa lagi berita tah yg aku telah miss. anyone boleh bagitahu tak? heheh



okay. here we gooooo.



klik sini and it will redirect ke entry giveaway ni. 




arahan nya adalah macam ni.


1) Reddish GiveAway in open kpd semua bloggers. Bkn follower pun takpe. Tp followers amatlah digalakkan utk join ek ^_-
2) MUST BUAT ENTRY ttg GA ini. Just a normal n simple entry, tak perlu pjg lebar. Dan hendaklah bertajuk "Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!" dan harus tempek banner GA diatas taw.3) Submit ur entry link HANYA DI KOMEN BOX ENTRY INI sahaja ek uols.


(copy and paste jek)



hadiahnyaa adalah ....






rugi sangat kalau korang tak join. sbb hadiahnyaa lumayaaan. dalam bag tuu ada  Souvenir dari Sarawak tauuu. cepat semua join sekaki okeh. 



buat pengetahuan korang, giveaway ni dilakukan mengikut cara lucky draww. harap2 aku yg bertuah tuu yek. heheh



sila LIKE kalau suka

11 pengomen:

Cik Ezy said...

gud luck ek..
=)

[sutera kasih] said...

sy pun baru join hehe
hope kta dua antara yg bertuah hehe

nazirah said...

wah gudluck ek sarah ;)

apik pehe said...

hehe..kalo menang..kerat dua tau

Lulu Caldina said...

lawanya..good luck dear :)

cik azeya said...

hek3.

gud luck sarah!

semoga bertuah. nanti share aw.

hahaha

WuMing said...

Beli saja yang baru...Laptop tuu...

enyheartsdiamond said...

sgt kiut lah hadiahnya.. takpe lah, eny tak nak masuk, kasi peluang utk sarah menang giveaway tu tinggi sikit .. hehe :))

dak eina said...

gud luck sarah!! nk join tp mcm malas je. kehkeh

アヌム ちゃん said...

gudlak ye...

Zura said...

good luck sarah...

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting