Saturday, July 2, 2011

testing ... testing ... testing ...

Assalamualaikum!



setelah lebih kurang a few days jugakk la aku tak bukak blog ni. sumpah aku tak tahan, aku dah naik ghairah dah nak berblog semuala walaupun mood untuk update tuu masih ke laut lagik. heheh



sebab aku dah mula nak berblog semula adalahhh .. laptop aku dah kembali pulih seperti sediakalaa .. alhamdulillah .. hari tuu satu hari je sempat masuk klinik laptop terus pulih .. hehehe .. 



ada banyak kejadian yang aku nak update. tapi nanti lah. satu satu lah senang. cumaa aku nak bagitahu .. aku sempat jugak pergi gathering untuk blogger kelantan. walaupun tak lah ramai sangat yang join, tapi kira okay lah .. dari tak kenal kita dah jadik kenal hehe .. gatherting tuu dianjurkan oleh apikpehe.tapi pasal gath tuu nanti2 lah dulu aku update, sebab tak transfer lagi gambau nyaa. heheh



esok malam aku pun dah nak naik ke shah alam. will be missing my family again :( dan esok juga will be busy day tough. banyak sangat nak beli barang untuk stok pergi ke shah alam tuu. kehkeh




walaupun gambar takde kena mengena dengan entry, tapi aku still nak postkan jugak sebab macam ada kena mengena dengan aku jeee. erk .. apekah?



sila LIKE kalau suka

6 pengomen:

ishiko said...

wuwuu.. sedihnya xdpt juin gathering tu...


hehee.. lama xsinggah sini^^

'AQILAH said...

membeli belah? :D

Yann Mazian said...

hai sarah. lama nye tak main2 kat sini.. hehe. :D
well... gmbr tu ada ke x kaitannya dgn sarah? hehe. kalau yann ada kaitan tang shoes & bags tu je.. hehee. boys tu takdak. sayang hubby je. hehehhehe. :P

eiymnajmie said...

bile plak next gathering?? excited nie..huhu

Pinky Pixie said...

alaaa..alaa baru nk cuci mata tngok gmbar2.. ekeke. msti best kan.

[sutera kasih] said...

wahhh seronoklah sarah dpt join gathering ngn rkn blogger..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting