Monday, July 4, 2011

Bag baruuuuu :D

Assalamualaikum!




pagi2 lagi aku nak menghidangkan beg baru akuuu
aku beli dekat Times Square je hehe
murah giler noks!

hargaa nya rm25 sajoo
tapi of kos la kan bag murah macam ni mana lah tahan lamaa
ni just bag aku beli sesaja je
sbb berkenan dengan kaler nya yg merah menyala

kalau bag untuk raya ofkos la kena yg branded sikit .. tak banyak sikit je puuun :D


sila LIKE kalau suka

5 pengomen:

Syazwan said...

lawa-lawam.hehe

bunbun said...

wewwwwiiiiiiiiiiiiiiitt! merah tue. haha

fyna said...

cntik! murah nyee..fyna dah lama xtukar beg baru ni hehe

Zura said...

kalau murah rembat je..

[sutera kasih] said...

tak kisah murah, jnji lawa..kan kan kan hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting