Monday, July 4, 2011

apesal gedik sangat nak suruh paksa2 orang follow blog dekat geng blogger ?

Assalamualaikum.



aku rasa semua blogger mesti ping blog dekat geng blogger kan. kalau tak ping entry kat situuu memang la rugiii sebab boleh dapat traffik dari situu.


aku memang selalu je ping dekat geng blogger tuu. dan aku selalu jugak blogwalking dari geng blogger punya.  kalau korang selalu bukak geng blogger mesti perasan bahagian chatroom dekat bahagian bawah tuu kan. yang tak best nyaaa, selalu je ada orang bagi nak chat suh follow blog dia ni lah, dia tuu lah. kalau sekali dua tak pe lah jugak. ni berkali2 kot. 


siap suh like page fb lagi kot! aku rasa macam erk .. pathetic sangat kot kalau nak paksa2 follow blog. i mean macam .. kalau entry ko dah okay, dah best mesti lah orang follow jugak kan.ni nak paksa2 pulak, ko dah la jarang blogwalking .. nak pulak suruh orang follow. 


kalau entry just biasa2 je, macam aku lah .. aku pun bukan buat entry berguna pun .. just citer pasal personal aku je .. aku tahu bukan orang minat sangat tapi at least selalu lah ber blogwalking. ada jugak orang komen walau sikit je. kena lah usaha sikit upkan traffik sendiri. jangan harapkan orang je nak datang blog ko dan follow blog ko tuu. usaha sikiiiit oii!


tu jelah aku rasaaaa. janga gedik sangat nak paksa2 okay. aku pun selalu je follow memfollow ni sebab aku tahu tanpa korang kat mana lah aku sekarang. hehe .. cuma jangan lah paksa2 cara macam ni. kalau nak orang follow, jenguk la blog pastu leave a comment. mesti ramai yg follow kalau ktia rajin blogwalking macam tuu. okay sayangsss semua? hehe



okay, dia ni pun gedik jugaaaaak! hehehe


sila LIKE kalau suka

5 pengomen:

mykhalis said...

10 yg dipaksa dan 1 yg ikhlas..better yg ikhlas..kan kan?

Zura said...

dapat jugak sarah tp kalau ade masa akak follow je..lg pun bkn selalu online pun..:D

dayu_myself said...

betul3...haiya...pelik la orang mcm tu kan..hehehe....kalau rjin bce entri orng, InsyaAllah...suatu hari nnti orng pun rjin nak bce entri kita..hihihi

[sutera kasih] said...

dulu rajin masuk GB..tp skrg x dh..huhu

suhada said...

giler glamer namanya..mybe die xphm erti sebenar die berblogging...

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting