Monday, July 4, 2011

okay. adik aku yang form 4 pun ada beloggg!

Assalamualaikum!



sekarang bebudak semua nya advance2 tahuu tak? semua nya nak advance tahu tak? apesal tetiba aku gedik ni tahu tak? hehe gurau sajooo



heh, aku nak bagitahu adik aku yg no 3 pun adooo beloggg. tapi biasa lah, sekadar blog peribadi personal tuu je puun. bukan blog berguna pun. macam belog aku jugaaak. aku dah pesan awal2. jangan gedik jangan pathetic sangat nak mintak orang follow belog dia. hehe



belog dia pun bukan nya cool pun. heheh kalau dia rajin dia hapdet, kalau malas dia biarkan bersawang je belog dia tuu. macam aku, aku rajin ( tetiba dasar puji diri sendiri ) hehe .. sekali sehari aku mesti update at least lah :D 



kalau nak ke blog adik aku >>> KLIK SINI!



dia gedik. aku tak T_________T

sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

i'm ezza haniza said...

budak2 skrg dah maju! kankankannn

[sutera kasih] said...

budak sekolah rendah pun dh terer blogging hehe


*adik sarah cantek :)

NURUL AINI NORAZMAN said...

wah,.adik pun ada blog jgk,.boleh beat kakak nye blog nih,.ahahaha

apik pehe said...

hehehe..jap2..apik nk gi cek

bunbun said...

hagagaga dah gi stalk blog dia. muahahahaha

Hafizzi Aziz said...

peace..sekarang jugak nak g terjah!

Zura said...

semakin ramai kan blogger malaysia nie..

WuMing said...

Skarang dia baru start... lama-lama nanti rajin lah tuu...

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting