Tuesday, July 5, 2011

Jom Join Giveaway Gadis Desa

Assalamualaikum!



hari tuu aku dah join giveaway daru blog kakak aku >>> akak zie madini tuu. dan hari ni dia dah umumkan keputusan giveaway yg dia anjurkan tuu. dan aku tak berjayaaaaa. sobs2 .. takde rezeki hakuuu!



oleh sebab giveaway tuu tak berjaya, maka aku pun mengjoinkan diri untuk join giveaway ni yang dianjurkan oleh Gadis Desa ni.syarat2 nya pun mudah je. korang, jom join ramai jooom :D




klik gambau atas tuu, dan anda akan di dirent link ke entry giveaway tersebut. T__T




syarat2 nya adalah :


  1. Buat entri khas bertajuk : "Jom Join Giveaway Gadis Desa"
  2. Nak follow or tak terpulang, tapi pastikan anda sentiasa update dengan sebarang perubahan GA nanti kalau-kalau ada penambahan penaja hadiah.
  3. Letak banner GA ni dalam entri dan linkkan ke entri ni.
  4. Sila LIKE page penaja hadiah *wajib iaitu : 
    1. Kraf Cinta
    2. Sweet Home Boutique
  5. Tag 2 orang rakan anda untuk join GA ni, pastikan mereka tahu.
  6. Dah siap tinggalkan URL entri anda kat ruangan komen ni



aku copy and paste. like alwayssss hehehhe



aku nak tag : Suhada Wahab dan lesbo utk mengjoinkan dalam setiap giveaway adalah tomato kering. hehehe. 


ps: harap2 yg ni dapat lah rezeki nyaaa :D lumayaaaan tahu taaaaak?! hadiahnya pun macam more too pompuan jek. jadi bloggers pompuan amatlah di alu2kan untuk join. heheh


sila LIKE kalau suka

4 pengomen:

Ieda Al-Habsyi said...

good luck beb! :)

Hafizzi Aziz said...

good luck taw..chaiyok2!

[sutera kasih] said...

good luck sarah !!

samala kita xda lucky kat GA kak zie hehe

WuMing said...

Good luck

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting