Tuesday, July 5, 2011

benda yg aku idam2kan selama ni akan berada dalam genggaman aku by this week!

Assalamualaikum!






okay. benda atas ni yg paling aku hendaaaak! dah lama aku mengidam. tambah2 pulak compact camera aku yg lama dah roosak. jadi inilah peluang nya untuk aku merembat camera atas ni.



aku ingat nak beli yg compact je sbb senang letak dalam handbag dan kalau nak amik gambay just keluar kan dan snap on the goo. tapi camera yg aku nak tuu reganyaa dalam 2k plus gituu, jadik aku fikir2 lebih baik aku amik dslr teruss kan.



sekarang aku tengah2 surveyy rega dekat lowyat. takut jugak kalau kena tipuu. eh .. ada tak camera ni yg dari china? aku tak tahu apa2 pun mengenai dslr ni. kalau korang tahu, pleaseeee komen aku yek :D



ps : benda ni adalah untuk hadiah birthday aku :D


sila LIKE kalau suka

10 pengomen:

♛ Azie Azra ♛ said...

wahh! mahal adiah bday tu. cik azie mampu tgk je la..xpena agi dpt adiah mahal2 ni..hehe

Hafizzi Aziz said...

nak beli canon ye nanti..
nanti boleh la tembak menembak..kan3..

apik pehe said...

hehehe..benda ni banyak jenis tau sarah..ader sony, nikon..banyak lagi..tapi make sure tanyer orang kedai dulu..huhu.jangan terus beli

Cik Ezy said...

cik ezy xtau pape psl camera..
hehekk..
best tu dpt camera tu sebijik..
jeles2..

[sutera kasih] said...

wahhh seronoklah sarah dpt hadiah yg diidam2kan hehe mak bagi ekk?
urm, sori sarah, saya pun kurang arif bab-bab camera canggih cmtu..tp, ada jgk ke dr china?huhu
kt lowyat murah2 kan..my kazen pun beli dslr pun kt KL, cz mmber ckp murah kt sana..

angloko said...

wow bestnya kalu bleh guna camera cam gini.. photo pn cantik2...;p

Bulan said...

wahhh.hadiah bufday dslr doe...mcm cik epal dah nie.ehee

intan izani said...

mungkin perlu ada dua2 kamera kot, compact pun penting sbb lebih mudah nak angkut, tapi dslr mmg best sebab gambar cun.

Zura said...

waaaaaahh...pas nie snap sakan lah..

WuMing said...

Skarang banyak benda yang branded... tapi buatan China...

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting