Thursday, July 28, 2011

Restoran Ikan Bakar ....

Assalamualaikum.



like alwayssss, ni entry peram. hehe .. aku memang suka peramkan citer dulu .. pastu baru lah aku update. hehe


hari tuu, pakwe aku datang kat tempat aku belajar .. sebab dia ada interview pagi tuu .. dah siap interview datang jengah aku kejap :D


dah alang2 datang tuu, kami makan dekat tempat faveret kami kat shah alam. restoran ni tempatnya ke dalam sikit .. tapi memang aku bagi 5 star punya! sebab sedaaaaap gilerrrr okay!




air bandung cincai feverettttt akuuu :D




ikan apa ni? aku tak tahu, yg aku tahu aku just tunjuuuuk je. "bang, saya nak ikan ni ye bang. amik yg baru angkat tuu" hehehe ikan ni ikan feveret akuuuu 




pakwe aku makan ikan keli besar punyaaaaa :D

ikan feveret dia ler tuu, aku tak suka ikan keli ...


aku sebenarnya nak amik banyak lagi gambar, tapi time ni lunch hour kan .. so kedai memang betul2 pack dengan orang ramai. nak snap2 gambau pun segan dekat orang ramai yang duk tengok ni.


pulak2 ada orang yg tak dapat tempat duduk, jadi kami pun kena lah makan cepat2 :D


LIKE IT?

9 pengomen:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

naseb bek makan igt org belakang. hehehehe..kalau tak mesti org belakang kata 'alamak..sempat pulak nak amek gamabar.org nak makan nie'

sarah mohamad said...

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..

hehe, tu lah kak. seb baik, kalau tak dah lama kena halau kot. hehe

Umi Asura Sanusi said...

cedapnye nampak ikan tu... ni yg tetibe rase cam nak makan ni...

PinKy MoMMa said...

hahahaha ni la yg terjadi pada akak dik..nak bergambar tapi masih ada segan pada org lain ;p

plus slalu kena jegil mata ngan encit papa ku huhuhu..

sambal kicap mengancam seyhhh

bunbun said...

ikan keli sedaplaahh. slrrrrppppp. *eh ni mcm bunyi minum je hahaha



rugi taw x makan keli hehehehhh

hana sudradjat said...

ikan sangat nikmat! ikan keli,dulu pun saya tak berapa nak makan.masuk asrama masa upper form,terpaksa suka makan.sekali betul2 suka,lama-lama tu.haha

[sutera kasih] said...

kalo sy lah, dh perut lapar, mmg tak ingt lg dh nk snap2 hehe

Zura said...

berseleranye tengok sarah...

fae jamal said...

pergh! terliur di buatnya..
lagi2 ikan keli tuh..adoi..nak sikit..hehe;P

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting