Thursday, July 14, 2011

Syurga coklaaat ....



RM19 instead of RM39.50 for 35 Sinfully Sweet Homemade Chocolates from Chocolata Paradise [52% OFF]







tak ke murah giler tuu rega coklat tuu. homemade ni weh, mana nak dapat harga yg semurah ni dekat kedai tahu tak!

apa yg korang akan dapat kalau korang beli deal ni? 

of course, korang akan dapat coklat yg sedap nya tak terkata woooo .. sehingga menjilat ke semua jari2 .. hehe lebih2 pulak aku ni ..

kalau korang nak bagi hadiah dekat aweks korang .. alahaiii .. sweet giler kalau bagi coklat ni .. kalau yg jenis suka merajuk tuu lagii lah .. mesti tak jadi nak merajuk kan kan kan :D

bagi dekat mak2 pun takpe, lagi lah mak bertambah tambah sayang kat korang hehehe




LIKE IT?

8 pengomen:

Far8 budak baik said...

sumpah murah kot....
peh pehhhhh..
kalau hantar yg tester
kat rumah aku ni boleh tak???
haahahaha =p

Zura said...

sedapnyeeee...

WuMing said...

Kalau ada badam kat dalam baru sedap...

misz fae said...

mak ai sedapnya...
meleleh air liur tgk..hehe

echa takashimaya said...

yummy!cekelett sedapnya!

sugar2 kapas strawberry said...

buat sendiri coklat ni..hehe.then kasi pada yg tersayang

Cik Ezy said...

nyummy!!!
sedapnyeeeee

[sutera kasih] said...

sedapnya coklat tu..nak satu boleh?hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting