Thursday, July 14, 2011

dia berbibir merah menyala lagi hehehe

Assalamualaikum!





hehe .. kali kedua aku pakai lipstick kaler merah gini ..
merah menyala ni weh .. tapi rasanya sesuai dengan aku kot :D



yang ni aku guna lipstick revlon lupa pulak code dia apa .. 
best rasa licin je dekat bibir cuma kalau minum ke makan ke .. ada lekat lah dekat gelas ..



ada tak lipstick yg tak lekat dekat gelass .. malu weh kalau lekat2 gini .. 
hari tuu aku makan2 dengan pakwe, aku minum air dia dulu sbb air dulu yg sampai ..
dah minum aku bagi balik dekat dia ..
boleh pulak dia kata geli ada lipstick dekat straww tuu! ciss! dah la dia kesat2 dengan tisuu 
tapi macam biasa, aku muka tak malu .. muka tembok tak kisah apa yang dia nak cakap apa .. hahah :D

LIKE IT?

11 pengomen:

Cik Ezy said...

brni ek pakai lipstick merah2..
menyerlah kn lg keyakinan diri awk..
hehekk..
tp cik ezy xbrni pkai merah2..
hee

[sutera kasih] said...

sy tak reti lagi guna lipstik hehe tp mesti blaja jgk pakai kan

ishiko said...

red ^^

Far8 budak baik said...

hahahaha tu ar kn..kalau awek aku
pun aku minum je..
bab takde lahh pakai lipstik tu..
lip bum je kot..
nmpk muda sikit.
hahaha =p

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

jarang2 je pun me pakai. hehe tu pun kalau keberanian di tahap tertinggi hehe :D

sarah mohamad said...

@[sutera kasih]

ah2. dulu saya just pakai lip balm atau lip ice. sekarang dah macam rasa diri ini dewasa baru berani pakai lipstick. hehe

sarah mohamad said...

@ishiko

red :D

sarah mohamad said...

@Far8 budak baik

haha nak amik hati awek ler tuu. lip balm takde lekat2. lipstick ni haa yg lekat2. :D

Redbloodsnow said...

akak lak tak leh guna revlon. mengelupas bbir akak :( tp brand tu super best kan yunk :)

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

ada elergic kot akak zie. ada jugak yg best revlon punya lipstick tapi dah keluarnya dah takde :(

[sutera kasih] said...

@sarah:

aahh kan, dh dewasa ni kena brani try jgk kan..nnti bos heran pesal bibir pucat???ahakss

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting