Friday, July 15, 2011

style baru kah?

Assalamualaikum!




alamak! blur lah pulak .. 

letak gambar yg lain lah!



okay, yang ni clear sikit :D hehe

ntah pape aku rasa letak brooch yg aku beli dekat pasar malam dekat tepi tuu

tapi rasa macam ada subang je, brooch tuu agak bising jugak lah hehe

dah pakai tepi telinga duk kling kling kling je tepi tuu tak bising macam mana kan hehe

okay tak pakai brooch gini? 

LIKE IT?

20 pengomen:

Ieda Al-Habsyi said...

ok! cunnn! sebab akak pon pakai cenggitu hehehehehhehe :)

combi said...

cun=)

Cik Ezy said...

cantek!
ade jgk yg pkai letak kat sanggul..
tp nmpk cam xcntek..
baek letak tepi cam awk letak 2..

rara pinkmafia said...

hehehehe comels je pakai benda tu.

Redbloodsnow said...

lawaaa! akak skrg tgk carik brooch sanggul taw yunk. lagi lawa if di pin kat ctue taw. dia cam berjuntai²..hehe.

cik ayin said...

tak berat ke yang?huu

bunbun said...

hahah. bolehjadi trend setterni hihi

Far8 budak baik said...

piwit piwit..
ngorat bolehh..
ekeke...
stylahhhh

sarah mohamad said...

@Ieda Al-Habsyi

akak jela cunnn, saya takk. heheh

sarah mohamad said...

@Ieda Al-Habsyi

akak jela cunnn, saya takk. heheh

sarah mohamad said...

@combi

tengs combii :D

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

ah2 cik ezy, kat sanggul kureng sket. letak tepi baru naik seri cecece heheh

sarah mohamad said...

@rara pinkmafia

rara pon boleh je try sekali heheh

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

ah2. macam berjuntai2 lah akak. tapi better cari yg biasa lah kak. sbb nya berbunyi bising nanti hehehe

sarah mohamad said...

@cik ayin

tak berat pun ringan sangat tak tersa kita pakai pun hehehe

sarah mohamad said...

@bunbun

hahah trend semasa. heheh

sarah mohamad said...

@Far8 budak baik

hahah ngorat boleh tackle tak boleh heheh

PinKy MoMMa said...

trend skrg ni kan dik :)
kalau labuh skit sebelah yg nak di pin kan tu leh jadi mcm anting2 :)

cantik...

cik pulau said...

errr..
okey.. cunn..^^,

[sutera kasih] said...

trend skrg kan hehe suka tgk, chantek!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting