Friday, July 15, 2011

Henna! tak semestinya golongan India atau orang yg nak kawen saja boleh pakai

Assalamualaikum!



selalunya orang yg pakai henna ni adalah dari golongan india, takpun orang yg baru2 nak kawen/dah kawen kan. tapi sekarang kalau tengok especially dekat uptown shah alam .. sbb aku pergi uptown shah alam je, ada yg buat pemakaian henna kat tepi2 tuu. ala baru 5 hengget je kot.



sekarang ni, dah makin kreatif pulak bagi pemakaian henna kan. hehe tengok je lah gambau dekat bawah ni.




buat dekat tummy. korang sangggguuuuup taaaak? hehe haku tak sanggggguuuup tahu tak! hehehe




buat kat seluruhhh badan, yang ni kira okay lagi kot! hehe




yang ni menarik skit. ada kaler pink gituuuu :D



yang ni hakuuuu buat dah lamaaa. buat yg 5 hengget je dekat kalau tak salah aku dekat2 dengan times square kot. dekat monorail tuu. hehe first time buat ni, teringin katakan :D hehehehe




[Milk A Deal]


RM15 instead of RM60 for Buy 1 Free 1 Creative Henna or Mehandi Drawing at Femina Bridal & Wedding Gallery, Brickfields [75% OFF]



kalau korang beli, korang akan dapat free 1 drawing. kira buy 1 free 1 gituu :D




LIKE IT?

9 pengomen:

ubi said...

ooo..name dia henna ek?..kat bazar malam jb aku ade nmpak benda ni!

Cik Ezy said...

kehkehkeh..
ade jgk yg buat kat perot..

sarah mohamad said...

@ubi

ah2. henna nama glamer. ada nampak ko try la buat heheh

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

hadooo la tuuu. mat salleh kan pelik2 :D hehe

Bulan said...

xsuke pakai henna.bau dia x best :)

[sutera kasih] said...

tak pernah try lg buat henna ni..cantik kan :)

sarah mohamad said...

@Bulan

bau dia memang tak berapa menyelerakan kan tapi sekali sekala takpe kot heheh

sarah mohamad said...

@[sutera kasih]

haaa, nanti boleh la try. buat corak yg pelik2 sket hehe

Mommy Pinky said...

cantiknya yg pink tu, tp mcm tatoo la plak T________T

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting