Tuesday, July 12, 2011

Untuk wanita/perempuan - KENALI DAERAH V ANDA

Assalamualaikum!




daerah V kita ni pun penting jugak, sama penting dengan penjagaan muka, lagipun takkan korang nak muka je cantik kan .. yg bahagian bawah tu nak biarkan tanpa penjagaan yang khusus .. padahal bahagian V tu lah antara yang terpenting sekali hehe


kalau kita biarkan, pelbagai jenis penyakit boleh hinggap dekat situ hehe contohnya kulat air
kulat air ni menyebabkan daerah V kita tu akan terasa gatal2, kalau kita garu akan menyebabkan luka2 serta akan menjadi kehitaman.


untuk mengelakkan perkara ni terjadi, apa yang harus kita lakukan?


salah satu caranya, dengan mengguna kan pemaikaian pantyliners. haaa ,, yang ni memang aku amalkan setiap hari. hehe .. kalau yg lelaki kamu pun perlu amik tahu. sebab nanti akan datang kamu juga akan berkhawin. takkan nak biarkan isteri kamu mengalami masalah pada bahagian V nya kan .. after all bahagian V tersebut yang akan kamu gunakan. so .. benda2 macam ni pun kamu perlu amikl tahu :D


untuk keterangan lanjut, kamu boleh layari website dari kotex ni. semua adaaaa :D




dari mitos tentang period lah, punca kegatalan vagina lah, mitos yang mengatakan pemaikaian coli yg terlalu kerap boleh menyebabkan dapat kanser payudara ... semua tuu ada dalam website tersebut. tambahkan info anda tentang daerah V masing2 hehe :D



sila LIKE kalau suka

11 pengomen:

Ujang9897 said...

V tu aper..erkkk

Far8 budak baik said...

sebagai seorang lelaki
dan bakal suami
aku bace dan amik
tahu jugak..=p

WuMing said...

Daerah V...Hmmm kata gantinama yang sangat bijak....Sungguh simbolik... Memang kena tau ni....Lelaki orang panggil daerah apa hah?... Antenna?

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

As-salam..sy pon penah tulis ttg ini..boleh ah kongsi pandangan

Hargai 'V' Kamu Wahai Wanita

Cik Ezy said...

xnk komen mnde laen..
nk komen pasal laman web kotek yg sgt comel..
kehkehkeh

fyna said...

ada pernah dengar pakai panty liner selalu xelok..tp xtau la..hehe fyna pakai panty liner time nak abes period je

Aweyn said...

sgt berinformasi

thx :)

Huda Luna said...

nak komen tapi malu.

*larikk*

tomato said...

hihi malu beta ;p

penting sgt2 benda2 ni kan

nazirah said...

wah info menarik .. huhu
tanx sarah for sharing huhu ;)

[sutera kasih] said...

thanks share info :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting