Sunday, July 10, 2011

pakai shawl style loose

Assalamualaikum!



gambar tak berapa cantik, guna camera phone je pun :D tunggu aku beli phone mahal yg ada camera 5.0 mp dulu kalau nak gambar cantik hehehe


jadik tak aku try style loose gini? pakwe aku cakap "awak nampak cute pakai gini" hehehe boleh kembang hidung semangkuk. maybe style gini sesuai untuk aku kot :D



mudah je nak pakai, tak sampai 5 minit pun. kalau korang nak bergaya + korang nak cepat .. aku rasa gaya loose gini sesuai untuk korang. kalau rajin boleh je nak try, takkan nak pakai style yg sama jek. tak boring ke? kadang2 ada juga rasa nak bergaya kan.



tapi bergantung lah. ada orang tak suka, ada orang suka style gni. macam aku dah pakwe puji ofkos la next time aku pakai gni lagi. 



macam blogger cute ni - suhada wahab dia tak suka pakai style gni sbb katanya macam nak tak nak je pakai. hehe . okay, ada sesetengah orang suka, ada sesetengah orang tak suka. macam ada kawan aku, dia pun tak suka jugak sbb katanya macam rimas. bergantung kepada masing2 lah ye hehehe



kalau korang nak try, just go on okay. kalau tak suka takpe. hehehe :D


sila LIKE kalau suka

12 pengomen:

Cik Ezy said...

nk try pkai jgk la..
tp tunggu la kalo keje nt..
baru best bergaya..
kehkehkeh

Far8 budak baik said...

kalau aku
pakwe kau pun
aku akan cakap gitu..
mmg nmpk stylahhh =)

azalia hjsalleh said...

hamboi2 kena puji dgn pakwe ;)
untunglah kita x de spe pun na puji aku

i'm ezza haniza said...

pakai tudung syria je,

sugar2 kapas strawberry said...

cantikkn pakai macam ni..serabai but nice :)

tomatokering :) said...

tomato sukakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ^^

chantekkkkkkkkkkkk :D

[sutera kasih] said...

ehh macam best lah, nmpk senang..jimat masa, tak la saya kena bebel mak selalu sbb berjam2 hadap cermin bagi betul tudung hehe

apik pehe said...

hahaha..kembang idong dia...suke la tu

Zura said...

rajin sarah mencube...

Redbloodsnow said...

akak lak tak sesuai pakai shawl loose. sbb pp akak ni berjenis cengkung. tak sesuai :(

Mya said...

blogwalking:)

sy pun kalo pakai shawl slalu pakai loose style mcm ni. simple n cepat =)

btw, nice blog =)

enyheartsdiamond said...

nampak lebih matang dan bergaya bila sara pakai mcm tu <3

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting