Saturday, July 9, 2011

jom try style shawl jenis loose ni :D

Assalamualaikum!





aku nak try pakai style loose ni tapi tak ngetttttiii. okay aku jakun! hehehe

pas tengok video dekat atas dari blog feveret aku, fyna  terus rasa nak try pakai style gitu, nampak macam mudah je kot.

aku jenis muka bulat, so susah sikit nak menggayakan style tudung yg pelik2 sikit. sebab nampak macma muka aku tak sesuaaaai je :D

okay, malam ni harus lah try and error. tengok jadik ke tak style gni sesuai ke tak dengan muka booolat aku ni.

sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

[sutera kasih] said...

fyna tu chantek kan sara :)

samala kita muka bulat, ssh nk try tudung yg pelik2 hehe

Anonymous said...

bagi sy la kan sarah ..serius nmpk mcm xkemas je style loose ni..mcm nk xnk je pakai tudung .. haha pndpt masing2 ;P

-suhada wahab -
p/s : malas nk login .

apik pehe said...

hehhehe...
try dulu..kalo tetap dihati..pakai la..ehhehe

Fariduddin El-Islam said...

jom join muslimah fashion contest..

http://ridoma.blogspot.com/2011/07/ridomablogspot-muslimah-fashion-style.html

tomatokering :) said...

chantekkkkkk sgtttt ^^

nazirah said...

wah2 bgs2.. tu sarah..
smkn brgaya.. lg pakwe
makin cayang kan
cahaya pernah gk try tp
mcm tak kene ngan muke cahaya
huhu ;)

Zura said...

siap ade tutorial lg...

Redbloodsnow said...

yg buat tuto tu si cantik fyna ke sarah? lain plak muka dia dlm tu akak tgk (tp akak tak play the vidoe la. tgk screen shot tu je..hehe)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting