Thursday, August 11, 2011

yeayyy! ada BE baru :D

sekali lagi, aku mintak maaaaaaap kat korang.
super busy lagi

lagipun berokbeng tuu belum di bayar lagi .. mak aku tak bayar lagi hehe
masih tak sempat nak blogwalking and terjah ke blog korang :D

ni pun, aku update gitu2 je dekat kelas  :(

alhamdullilah .. walaupun aku tak hapdet almost dalam seminggu kot hari tuu ..
tapi NUFFNANG sudiii jugak bagi be dekat blog aku yg hentah hapa2 ni  :D

aku ingatkan aku dah takkan dapat lagi be baru
aku pun jarang je update, apatah lagi nak blogwalking kan

so terkejut jugak la hari ni
alih2 .. dapat be yang baru :D


walaupun seciput je pun,
tapi baik ada dari takde kan :D



LIKE IT?

24 pengomen:

Izatie said...

Bestnyeewww dapat BE :)

echa takashimaya said...

yaeyy dapat BE! kite ade posen posen je .hehe.ok la dari tak de kan =)

Lieyda said...

wah tahniah ye :)

Zura said...

kite jgak yg xdpt BE...sedih...

cik pulau said...

jelezz la sarah..
asyik dapat BE je..
cik pulau takde pun.......huk3

bunbun said...

sukeewww letteewwww hahaha



p/s: bunbun pon tak follow lagi. baru nak follow harini jugak boleh? hahaha. sori boleh? ;D

nick dot anis said...

waaaa..jeles nye:( sarah, tolong la anis plak macam mana nak dapat BE ni.haha..satu sen pon xd lagi..ye la kan..blogger baru nak membina :))
mintak tunjuk ajar senior sarah :)

cikji said...

bestnyo ado BE baru,leh wat buko poso :P

combi said...

best2!

cik pulau said...

sarah kena tag


http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/08/saye-suke-online-shopping.html

~Nana 귀여운~ said...

nasib baik BE baru..bukan BF baru ker?? hehehehhe*joke

Miss Tira said...

Huhuhu. Tira tak baper geti benda ni. Tak pernah check pun. Pasang sebab saje-saje je :p

P/s: Maaf lama tak menyinggah sini. Tira sibuk baru-baru ni :)

Amirah Adnan said...

yeay! mira tak penah dpt BE lg..sobbbbbbbb :(

[sutera kasih] said...

nuffnang syg sarah hehe

apik pehe said...

hehehe..banyaknyer be dia yg dah jadi ME..huhu,,

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah :)
jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

nazirah said...

wah mmg bz betul la cik sarah kte ni ek ... neway takpe2 slow2 ok..tahniah ek . untuk be tu ;)

tomatokering :) said...

wwahhhhh bile lah turn kite pulak T_T

Qaseh dalia adelia said...

xpe lama2 byk lah tu hee

Si MaTa BulAT said...

eh jeles la haha
tahniah

cik azeya said...

hebat! :p

mirakim said...

untungla..

[sutera kasih] said...

dear, where are you going?

dh hampir sebulan lebih sarah tak blogging -_-"

aniswany said...

OKE JELES T__T

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting