Wednesday, August 10, 2011

puding karamel aka puding gula hangussss!


Assalamualaikum!

okay, update laju2 ni :D
ni pun update dalam kelas
actually, banyak benda aku nak story mory kan .. tapi tu lah .. tak sempat nak update!
*salahkan berokbeng sbb tak payar lagi*apekah? 
hehehe

sorry, aku tak sempat nak update dan blogwalking dalam minggu
super buzyyyy yg amat!

tapi terima kasih kat korang, 
walaupun tak update dan tak blogwalking masih sudi yg tinggalkan komen
sayanggggg korang ketat-ketat.







balik rumah hari tuu, aku sempat buat puding karamel jek.
tak sempat nak buat yang lain, al maklum lah aku balik setakat balik weekend je .. just for 2 days

sempat bawak bekal naik shah alam .. 
dah sampai pakwe aku datang amik ..
berbuka sesama dan bagi dia try 

dan dia cakap .. sedapppp! 
*bangga sekejap*

sebenarnya dekat kelantan, puding ni di panggil puding gula hanguss

kalau beli dekat bazaar ramadhan, 
satu slice tuu rm2 hengget .. 
kalau buat modalnya tak sampai pun 10 hengget
lebih baik aku buat, jimat pun jimat :D

kalau beli, entahkan bersih entahkan tak kan.
better buat sendiri kot

sampai sini saja, next entry pleasssse?


LIKE IT?

12 pengomen:

= d = said...

nmpak sedap..
tiba2 lapar..
hahhaa..
:p

nick dot anis said...

waaaa...puding feberet neh....nak ckit sarah.....:-)

Zura said...

xpenah cuba buat tp teringin nk buat...

echa takashimaya said...

wah! pandai buat puding sedap.yeaayy!bole kawen.hehe.

butterfly said...

ni feveret sy...
selalu buat..
mcm2 versi ade...
buat pun sng kan??

cik pulau said...

tibo2 raso nk buko dgn benda ni sarah..
hehhee..^^,

Ezy Chiaki said...

kat bazar mmg mhal pon..
huhuu..
kat ganu pon pgl puding gula hangus..
hhihikk

bunbun said...

hakhak betul tu! better buat sendiri kan.

mykhalis said...

kalis mmg minat usngguh puding nie

nick dot anis said...

feberet icha gak! :))

enyheartsdiamond said...

my favourite! <3

[sutera kasih] said...

nnti bolehla sarah buatkn utk sy hihi

berukbeng sy lembap skrg ni haiyokk

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting