Friday, August 5, 2011

safely arrived :D

Assalamualaikum!


selepas duduk dalam bus around almost 8 hours *selepas mengharungi sakit belakang, sakit lutut, sakit segalanya* .. and now here i am! sedang menghapdet blog di rumah tercinta. hehe


bus sampai di bandar kb dalam jam 4.45 pagi gituuu, terus nampak bapak ku sedang menunggu *aku tahu, bapak ku kerinduaaan kpd anaknya ini* hehe .. abah, if u read this, i misssss u toooo :D


part yg paling best kalau duduk rumah masa bulan puasa gini, adalahhh  sahur time and berbuka time ada orang yg sediakan :D hehe .. dah macam aku, sampai2 je kat rumah mak aku panggil suruh sahur. hehe dan aku pun makan lah dengan gelojohnya macam 2 hari tak makan nasik! almaklumlah, kat rumah sewa mana nak makan sedap kat rumah .. kalau makan sedap pun, tak sama macam masakan mak mak kita kan :)


balik2 je, adik aku tunjuk ipad. wow! bapak aku beli ipad gituuu. tapi yang pastinya .. semorang TAK TAHU guna! hehe .. jadik ipad tuu di gunakan utk adik aku main games sajooo. aku pun not into ipad sebenarnya, tak suka .. macam kalau nak tulis apa2 atau nak surfing apa2 .. tak berapa nak puas hati sangat. aku lebih prefer pc kot, dengan phone aku pun aku tak berapa nak surfing atau facebook-ing sangat .. kecik .. tak puas!





*wish this pump heels will be mine soon*
nak pakai untuk rayaaaaa :D



malam ni, berbuka di rumah atuk aku memandangkan a few of my sedara ada kat kampung. :D yang tuu will be update soooooon.


ps: sesapa yang telah komen aku atau lawat blog aku .. nanti free aku balas jejak korang kembali okay. ni pun sebenarnya aku rasa lemau giler nak hapdate sebenarnya tapi aku gagahkan diri aku menghapdet jugak! hehe ..


LIKE IT?

10 pengomen:

Amirah Adnan said...

jom dating!

tomatokering :) said...

hamboihhh kemain tinggi kasut ;p

apik pehe said...

hahaha..tunggu apik balik dulu .baru g dating sama2..

cik pulau said...

perhh.. balik umah tu..
hahaha..

hari ke 6 pose di rumah..
lalala~

melle amir said...

pehh urban gila bapa

echa takashimaya said...

best kan puasa kat rumah.nikmat lebih siket.hehe =)

bunbun said...

ohmaigoaaaaaaat! tingginye. siyes ek nak pakai raye nnti? guhuh

enyheartsdiamond said...

mmg sgt seronok dpt berbuka puasa dgn family <3

Pinky Pixie said...

waner merah tema tahun ni? haaaa, same laaa.. ke heels je merah? heee

[sutera kasih] said...

walau ada ipad or henpong canggih mana pun, PC tetap idaman kalbu sbb lebih puas nk pandang & ramas keyboard haha

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting