Friday, September 30, 2011

Shila Amzah - Gadis Seperti Aku

Assalamualaikum!



sesaja boring aku tengok video dekat you tube. pastu belek2 video si Shila Amzah ni.  dia ni sekarang dah super jojes weh  .. kulit pung nampak flawless giler.


*shila, u guna produk apa?


tak caya tengok gambar dekat bawah ni. sumber dari google okeh!









alahai ... cantiknya awak ni sekarang. dulu2 macam bebudak lagi, sekarang dah remaja dewasa gituuu. :)




aku suka lagu ni . lagu asalnya dinyanyikan oleh alif satar tu. tapi di ubahsuai sikit oleh shila amzah ni.


tajuk asal lelaki seperti aku menjadi gadis seperti aku. bestttttttt!


suara pun lagi best dari dulu :) vokal pun mantop ... *macam dah jadik juri dah aku ni* heheheh


banyak jugak video si shila ni yang dia buat sendiri pastu upload dekat you tube. paling best aku rasa masa dia nyanyi lagu anggapanmu dari ziana zain. memang kalau nak katakan, lagi best kot dari ziana nyanyi sendiri. kekekek .. pandangan peribadi aku je :D


5 pengomen:

Amirah Adnan said...

tak minat dye..hehe

mek, bakpo kat bloglist kawe..xleh nok bukok link entry demo ni eh?

Amirah Adnan said...

eh..dah boleh.. mase mule2 td je takleh..haih..saspennnnnnnnnnn

Scya Lollita said...

x kenal --'

~Nana 귀여운~ said...

lagu die boring..hahahha

Nalisa Syahira said...

shila ni comel je ,

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting