Saturday, October 1, 2011

semalam ke kbmall

Assalamualaikum!


semalam aku sempat jumpa kawan aku dekat kbmall, kawan lama masa belajar dekat ILP Kota Bharru dulu. sekarang dia preggy :)


pastu aku sempat beli contact lens dekat milan tuu, lupa pulak brand apa nya. kaler biruuuu lagik aku amik tahuuu takkk? heheheh


katanya dekat padini ada sales, tapi dekat padini dalam kbmall tu bukan nya besar punggg. tak banyak choices yang ada. lain la dekat kl, choices banyaaaak. tempat pung besar. aku jadik takde mood nak tengok2 baju dan nak window shopping sbb orang terlampau ramai sangat dalam tuu. last2 kami makan dekat mcd je sambil borak2. lama tak jumpa kheeeeen hehehe *ahkak puaka lagik*


eh .. lupa pulak .. aku sebenarnya nak letak gambar je, tak nak tulis apa2 .. tapi tertulis jugak sebab takde mood sangat nak menulis sekarang. *padahal tengah tulis jugak ni* kehkehkeh


gambar pun aku dah resize dah, kang kalau tak resize jadik kecik gambar nak loading lama pulak .. semua gambar ni di amik guna nikon d3100. aku pung tak tahu godek sana godek sini.aku tahu guna auto jek hehehen adik aku ni yg rajin nak menggodek bagai ni. aku malas T_____________T






adik aku no 3. :) sedikit gedik kehkehkeh



adik aku, aku dengan bff aku ..



me and bff

masa ni dalam reject shop ke apa tah 

aku gemooooooks :(







sebelah tu mak aku



hari ni nak pergi klinik gigi, check gigi kuat ke tak kehkehkeh



11 pengomen:

melle amir said...

kite pun ritu shopping dekat padini

azam said...

salam kenalan

http://laman-ayahsu.blogspot.com/

Cik kasih rahsia said...

bestnye ade adik sedikit gedik. hehhe

shafiqabdshukor said...

wah..
shopping dengan family..

♛ Azie Azra ♛ said...

huaa. ramai shopping kt padini. rm5. tp azie tak berkesempatan la kn duk negara orang.

Amirah Adnan said...

ohoi..g kbmall x ajak pungggggggg

cik pulau said...

lamo xg kb mall...
hahaha

nick dot anis said...

hahaha lebey kuang anis n ika je..

CIK TOM said...

wah seronok shupin...semua comel2..mak nampak mudanya ;)

sue. said...

comelnyaaaaaa adik dia.... ;)

NM02 said...

balik kelantan tiap tahun

tapi tak pernah sampai KBmall

lalu pun tak penah

jarang sekali ke KB

lepas ni harus singgah lah

nak gak kenal dan tahu KBmall tu camner

hehehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting