Monday, October 3, 2011

makan-makan di D'One Steak Restaurant

hari tu teringin nak makan chicken chop. jadik bf aku ajak makan dekat hr steak kat kampung baru.

kat situ punyaaaaaaaaaa lah ramai giler orang. kalau nak parking usah cakap la, nak masuk pun tak boleh!

last2 bf aku ajak makan dekat shah alam je lah, sambil2 nak hantarkan aku balik. heheheheh

dekat sana, kawan aku cakap dekat d'one steak sedap. jadik ke sana lah kami :)

kalau tak try, mana nak tahu sedap ke idok kan kehkehkeh *cakap perak sket*


kalau korang nak tahu, dekat mana D'One Steak ni .. katanya ada dekat bangi satu .. kat tempat yang aku pergi ni dekat seksyen 7 Shah Alam. berderet dengan restoran hakim je. dekat je dengan uitm tuu. student uitm maybe tahu kot heheheh


ni lah tempatnya, nak parking pung senang hehehe
depan tu je

*gambar ni cilok dari google*



aku punya chicken chop black papper
nak kata sedap sangat idok la
bagi aku, ikut citarasa aku lah ye .... sekadar bolehhhhh lah
hehehehe





bf aku punya chicken chop biasa je
dia mana suka western
prefer nasik lagi
mulut melayuuuuuu hehehehe


aku punya air nenas, yang ni sedaaaaaaap sangat. kaw giler .. memang rasa nenas lah

bf aku minum air standart jus .. kekekek orange juice 

bf aku ni mana suka try benda2 baru, dia suka stick pada 1 benda je .. makanan pun sama .. jenis aku suka variety suka try try makanan heheh

tapi apa2 pun kami tatap serasi *apa kene mengena kekekeke*

3 pengomen:

Amirah Adnan said...

sarah, nanti bwk mira g makan sini jugak ok.. hehe..

p/s : pehal layout simple mimple je ni

nazirah said...

wah tak pnrh pegi sni lagi
nt nak p carik la huhu ;)

~Nana 귀여운~ said...

pergh! telioq haku nengoknyer..errr makan x hajak pom...majok ar camnih... :P

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting