Tuesday, October 4, 2011

mata biru :)

Assalamualaikum


entry yang lepas *malas nak linkkan, carik sendiri okayyy heheheh* aku ada cakap beli contact lens.


memandangkan aku rabun sedikit, belah kiri 75 belah kanan 100 jadik susah la nak matching kan lens. lain lah kalau jual lens tu yang boleh matching kan T____T.


jadik aku pilih lens yng ada power 75, penjual tu dah bagitahu belah kanan aku akan jadik sedikit blur. tapi takpe lah .. as long nampak dan mata takde effect apa pun, aku pung bolehhhh lah heheheh




mata biru

bf cakap, koya nak jadik mat salleh

ada aku kesahhhhh, memang aku dah lama pung nak merasa pakai biru .. hehehe  



lagik mata biru T_______________________T

perasan tak dekat mata sedikit comot, *kalau tak perasan, abaikan*  kekekeke aku pakai eyeliner pastu lupa duk gosok2 mata .. comot giler .. malu dekat orang kekekekeke


contact lens ni aku beli dekat milan dalam kbmall tu, contact lens ni utk bigger eyes katanya .. tapi takde lah bigger sangat pung!


diameter nya 14.0 cm .. standard kan? entah .. aku tak tahu .. aku tahu pakai je hehehehe



yang ni aku pilih


contact lens ni brand maxim malaysia <<< *klik kalau nak tengok choices lens yang lain lagik*


3 pengomen:

Mama Gee said...

wowwwww biru mata hitammu....hehe
nk terai lah gak..membirukan mate...
tp taime nk pakai tu...seksanyaalah..

si tuan putri kiUt said...

cantek jerrrr tu......hehe

~Nana 귀여운~ said...

saya ada juga contect lens dari korea..jenis hanabi greyyy..like it :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting