Wednesday, October 12, 2011

Dapat BE SOGO KUALA LUMPUR WAREHOUSE SALE

Assalamualaikum!


wahh .. wahhh .. wahh .. very the fast lah *apa aku mengarut ni*

semalam baru je aku update bio aku dekat NUFFNANG, tengok2 pagi ni aku dah dapat BE baru ... cepat giler dapat BE. hehehe

Alhamdulillah .. syukur .. walaupun sikit saja .. tapi nilainya tetap duit khennn.

almaklum lahhh .. kes aku hari tu sampai sebulan takde mood nak blogging .. be pun tak nak melekat dekat blog aku ni. sekarang baru jek melekat. hope2 terus lah ye melekat sampai bile2. *amboi!*







sikit saja ni :( heheh tak kisah punggg, sebab niat utama aku nak bogging bukan lah di sebabkan duit hehehe tapi kalau ada yg nak bagi duit free2 tu harus lah aku jadik tamak kejap. kejap jek tak lama, sebab cepat sedar blog aku mana lah orang nak jengah sangat :( *lap hingus*





*gambar telah di edit untuk menghilang segala kecelaan wajah dengan jayanya*


3 pengomen:

Rtp Farra Arisha said...

mesti mood tengah happy sekarang :)

nick dot anis said...

sarah...anis dtg nak klik2 nuffnag sarah..tapi tak de iklan kua..nnt kalau ada iklan kua anis kelik2 okeh:-)

cik pulau said...

hamboihh...
buleh BE lagi...
jelezzzz

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting