Sunday, October 23, 2011

kelassss budak2 zaman sekarang, baru belasan dah ada blog!

Assalamualaikum!

wallaaahehhh .. dah 2 hari tak update blog *aku kemalasaannnn*

ni time rajin datang .. so aku update la yek!

aku heran lah dengan budak2 zaman sekarang ni .. i mean budak2 belasan tahun la yek .. ke patut panggil remaja? .... erm ... remaja lah sedap di dengar, budak2 tu macam "budak2" sangat heheheheh


zaman sekarang ni, budak2 remaja semua nak ada blog khennn . okay la tuu .. baik diorang ada blog, update cierita pasal sekolah diorang, pasal pelajaran diorang, pasal periksa diorang apa2 je lah daripada diorang duduk melepak kat luar tak tentu arah tuu kan, berkawan dengan entah siapa  ..  jangan diorang menyalahgunakan teknologi sudah!


yang tak tahan nyaaaa .. blog budak2 ni lagiii lahhhh cantikkkk dan cute2 semuanya dari blog aku ni!! dari mana diorang belajar ni? ke diorang upah orang lain utk mengdesignkan blog diorang tuu? tapi macam tak caya lah diorang upah orang lain .. sebab dalam blog diorang tuu siap ajar tutorial lagik! macam2 tutorial adaaaaa hehehe


im impresssss ekceli, heheheh so kepada semua yang rasanya dalam usia belasan tahun ni .. keep it up! teruskan blogging okayyy :D


dan tak lupa jugak buat adik aku yang ketiga sofia, dia pung ada blog lahhhhh! hehehe


dah la aku lupa nak daftarkan nuffnang untuk dia hari tuu, kira sampai sekarang ni dia tak pasang lagik iklan tuu heheheh

tapi takpaaa, tu bukan niat utama nak blogging kannnn *walaupun ...... isi sendiri* eheheehehe



okay, yang bertudung kuning itu adalah adik aku no 3 .. hehehehe 


memang! kami memang tak de iras2 punggg! 


kalau nak ke blog dia >>> BOLEH KLIK SINI!


dan juga kalau nak follow, boleh follow! hehehe

5 pengomen:

Zura said...

betul tue...tp xsuke satu je..bahasa drg nie kekdg cm kasar jgak..pastushort form yg xfhm..

nick dot anis said...

betul2...pandai pulak update entry yang best2:-)

Izyan Masri said...

TAU TAPE.YAN KECIK2 DULU TAK KENAL PON BELOG TU APE XD

Amirah Adnan said...

haha..setuju..mira kenal blog mase umo 20 doh ;p

Redbloodsnow said...

budak² skrg sarah...apa nk di kata. serba serbi advance..hehehe. tak macam akak zaman hingusan dulu.

itu ini bengap. HAHA

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting