Friday, October 14, 2011

Sarah Mohamad di Mali's Corner Danau Kota

Assalamualaikum!


pehhh! tajuk kemain hakuuu ni! nak jugak letak nama sendiri .. bajet #retis hehehehe sesekali feelingssss #retis takpe :D

hari tu .. boyfriend datang ke rumah sewa aku dekat shah alam ni .. aku memang dah boring asyik makan dekat kedai yg sama jek .. jadi boyfriend cadangkan untuk makan dekat Mali's Corner dekat Uptown Danau Kota.

so .. ke sana lah kami .. :)

bayangkan je lah .. dari shah alam ke danau kota semata mata nak makan char kuew tiew ni .. nasib baik sedap jugak .. kira berbaloi jugak la kami pergi kedai makan jauh2 ni .. hehehehehe


aku dengan boyfriend sampai sana awal lagi kot .. seawal awal kami pung memang dah kena beratur jugakkk .. btw .. sesapa yang belum pernah makan dekat Mali's Corner ni .. kalau nak order bukan macam kedai biasa tu yek ... dia adalah self servise ..


memula korang kena beratur dekat bahagian pembayaran dulu ..

pastu .. dah bayar kena beratur dekat bahagian ambik makanan pugak .. ha .. gitu lah ..

pastu tempat minuman pung sama ..


macam aku .. aku pergi order makanan .. boyfriend pergi order minuman ..

minuman kang cepat jek dah siap .. jadik dia pergi chop kat tempat duduk dulu .. aku ni haaa .. bahagian nak order makanan ni yang mengambil masa .. kira kalau tahap kesabaran korang senipis bawang .. jangan lah berani2 nak order makanan .. sebab kemain lahamauuuu giler aku beratur


masa makanan aku siap .. aku bawak la dulang makanan dekat meja .. amboi! kemain aku tengok boyfriend duk silang kaki sambil hisap rokok *boyfriend keji hehehehehe*









panjang betul aku kena beratur ni .. nasib lah kesabaran aku berada di tahap tertinggi malam tuu .. dapat lah jugak aku bertahan untuk membeli hehehehe

nampak tak signboard kat atas tuu .. kalau korang nak oder makanan sila beratur dekat makanan lah .. minuman pung sama ..




aku order char kuew tiew special .. harga nya RM7 .. kalau yg biasa tu murah je .. yang specialnya maybe sebab ada kerang kot dan udang yg banyak ..






memang banyakkkk udang .. kena belek belek udang dulu baru lah jumpa kuew tiew hehehe .. siyes .. memang penuh dengan udang .. dan rasanya memang sedappp sangat! next time .. boyfriend dah cakap nak makan lagi *amboi  makan banyak*




licingggggggg ... yang tinggal hanya sisa sisa kulit udang hehehehe




pakwe makan nasi lemak .. nasi lemak pung ado okay dekat sini .. kalau tak salah aku .. memang dekat Mali's Corner ni cuma ada nasi lemak dan char kuew tiew .. kalau siang pulak ada tambahan nasi ayam hainan ..




lastly 












dan  tuan belog dengan muka kekenyangan T_______________T




6 pengomen:

nazirah said...

wah rajinnye sarah makan smpi ke sana ek ... wee jeles len kali ajk lewr sekali hee ;)

sarah mohamad said...

hehehe .. time rajin sajo time malas lepak rumah je punggg hehe

PinQib said...

woooihhh.. hampir4 menitikkkk air lioq saya..

hai sarah.. lama x datang sinii

Amirah Adnan said...

bestnye lahhh! terliuqqqqq

cik pulau said...

ohhh.. tok rajin make lagi..
hehe

[sutera kasih] said...

sedapnya................

dear, cmne awk buat background author berbeza dgn komentar? td dy dh try buat tau tp x jadik ni..mgkin sebab beza templete kot :(

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting