Friday, October 28, 2011

walaupun publish malam, tapi nak jugak post menu lunch :D

Assalamualaikum!

edisi makang-makang pulok *memandangkan ganu akan lawan dgn nogori, cakak ganung sket* hehehehehe

time ni kelas petang aku batal. nice :D

jadik tengah hari tu kami lunch dekat medan depan ciast tu *memang hari2 punggg makan dekat situ eh* hehehe

aku panggil kedai tu kedai kuning sebab semua interface dia, kain lapik meja semua kuning even dinding pun dia cat kuning

yang paling best ... semua makanan dia semuanya sedap! semua okay!


char kuew tiew kerang. tip top! sedap okayyy 
yang ni aku punya heheheh



nasi goreng ladna
dalam sup tu ada nasik tau .. bukan me or bihun ke apa .. 
kawan aku punya



nasi goreng cina .. yang ni lagi lagi lagi sedap . walapunggg nampak simpe and masa mula2 sampai, aku tengok macam tak sedap jek .. pastu kawan aku suruh try .. walahehhh sedappp gilossss



:D


terima kasih sudi baca yaw!

9 pengomen:

Aweyn said...

sedapnya nasi goreng cina T____T

Ezy Chiaki said...

sedak ngatttt.. tobak r.. lio tengok.. haha,.
tobak r lapo plop wase.. kehkehkeh..
peteh ganu peteh! kikiki

whitecappuccino said...

mengancam tol char kuay teow tu huhuhu

onie said...

arghhhh!rindu kat CKT <3

tiefazatie said...

mcm sedap je nasi goreng ladna tue..xpernah try nie..hehe

emieysandra said...

pnah try nasi goreng ladna..xsedap pun, mgkin org tu buat xbest. huhu~

Anis Adila Aris said...

tengok gambar je dah meleleh air liur..kedia ni kat mane aer?

sarah mohamad said...

@emieysandra

kena tengok orang yang buat jugak la kot :D kalau orang tu pandai buat, mesti sedap. hehehe

sarah mohamad said...

@aweyn

nasi goreng cina ni sedappp. siyes! tak tipuuuu! hehehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting