Thursday, November 24, 2011

Bar je try TENDER DELIGHT from MCD

Assalamualaikum!


Akibat terpengaruh dengan iklan tv ni auwww awuuu memikat hati untuk makan resipe terbaru dari MCD haruss lah aku dengan jayanya menggedik dengan boifreng ajak keluar.



 
Boifreng dengan CHICKEN MCBITES. 


So not cool okay, bila tetiba ko excited giler nak makan makanan ni .. bukak2 je tengok ada 6 jek!! Harusss lah aku macam .. erk 6 JEEEEEEEEEEE? Sekali ngap je aku, terus habis. Boifreng siap cakap lagi, " eh eh .. ni sekali bagi awk je sekelip mata dah habis".  Dah la kecik weh, kecikkkkkkkkkk!


Kalau tengok dekat iklan, macam banyak je. Siap bercucuran lagik mcbites ni. Kesimpulannya, JANGAN JANGAN terpengaruh dengan iklan tv. Dusta semata - mata.


Sebelum



Selepas


Aku dah try. Lain kali tak nak dah order ni. Tak sedap. Sebab aku lebih prefer isi ayam macam tigh atau peha tu.Tak suka isi ayam yang putih2 gini. Tak sedap. Tapi kalau orang yang suka makan isi, maybe sedap kot bagi diorang.





Set ayam spicy untuk boifreng. Kalau order MCD, memang aku suka mintak tigh dua-dua.



 Dan aku, muka kepuasan dapat makan kenyang-kenyang :D


terima kasih sudi baca yaw!

4 pengomen:

Ardini Humaira said...

uwaaaa jeles jels jeless lama dni tak mam mekdi!

apik pehe said...

hehe..tu la..jangan terus terpengaruh..lain kali kena tanyer orang yg terkena dulu..hehe

Amirah Adnan said...

tak try lg yg tuh.. malas ah kalo kecik2.. x cukup.. x kenyang ;p

Ezy Chiaki said...

iklan tnjuk bkn maen nmpk sdap kn..
haha..
name pon iklan..
saje nk bg laris.. kuikui

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting