Wednesday, November 23, 2011

Hasil Rembatan Di JJ Bukit Raja!

Assalamualaikum!


Hari tuu pergi JJ Bukit Raja  dengan bebudak rumah aku. Dari duk menggila dekat rumah sebab takde buat apa2 punggg, kami berdesup desup pergi ke JJ. Muahahaha


Kebetulan memang ada kereta dekat rumah, apa lagi .. tepat pukul 2 petang kami dah keluar. Yang bawak kereta memang dah aku lah, Hehehehe tapi aku bukannya pro sangat area2 belah2 klang ni. Masa otw nak pergi tuu memang takde masalah, tapi masa nak balik ... uwaaaaa .. aku sesattttt. Nasib baik lerrrr pakwe budak rumah aku siap pergi amik dekat tempat yang aku sesat. 


Nerveous giler weh! Aku takut betul kalau sesat dekat sini. Sebab jalan nak datang lain, jalan nak balik lain. Kalau jalan dekat Kelantan tuu, InsyaAllah boleh lagi survive kalau sesat. Pung pang pung pang jumpa jalan yang sama jugak. Hehehe


Dahh dahhhh cakap pasal sesat ni. :D Jom cakap pasal hasil rembatan aku masa dekat sana. Wahh wahhh rembatan gituu, padahal bukan apa pungg aku beli. Hehehe



1 : Beli novel, aku rasa macam dah lamaaa giler tak baca novel in REAL. Selalulunyaaa baca dekat penulisan2u, baca dekat blog2 penulis novel jekkk. Hehehe Okay, novel ni aku dah baca. Tajuknya adalah Syurga Di WajahMU. Penulisnya adalah Laila Hanni. AKu bagi rate 3/5 jek. Klimaks dia slow weh, dekat2 nak habis baru best. 


2 : Pembersih alat sulit. Dari sumber ayu, ni kawan aku punya. Dia suruh letak jugak time aku nak snap pic ni. 

3 : Finale Whitening. Erkkk ... ni kira kalau dekat celah kangkang tuu, dekat lutut, dekat bawah ketiak kira kalau pakai ni untuk memutihkan tempat2 yang aku sebutkan tadi tuu. Aku dah pakai, tapi keberkesanan tu tak nampak lagi. Muahahah


4 :  Glitter sye shadow. Brand apa tah. Lupa pulak. Ni aku beli dekat Sasa Outlets <<< Sasa ni ada Outlets ke tak, ke memandai aku jek yang letak*


5 :  NI aku punya, punggg aku dah try. Shurah Pembersih Peribadi Wanita. Ada ekstrak daun sireh. Best sebab ni pekat. Bau punggg wangiiiii jek! Besttt Bestt!



Close up untuk nombor 3. Hehehe Kalau pakai ni rasa melekit lekit sikit. Tak berapa selesa sangat, sebab dia amik masa yang lama untuk kering. Kalau okay, aku akan buat review yek.

 Lip Liner dengan eye liner kaler putih. Fynahere blog kata, eye liner putih untuk membesarkan mata. Aku pungg beli lah, terpengaruh dengan blog fyna ler ni. Hehehehe


terima kasih sudi baca yaw!

6 pengomen:

PinQib said...

heeehhee.. bkn x leh gunee slalu ke female punye genital cleaner

~Nana BamBam~ said...

rajin die jaga kecantikan diri..huhu

cik ika said...

ika pun kalau pasal pnjagaan diri memang sgup habis dwet..hehehe

cik ika said...

ika pun kalau pasal pnjagaan diri memang sgup habis dwet..hehehe

Ardini Humaira said...

cakkkk nampak pembersih ittew la :D

Pen MErah said...

byknyee.. muahahaaaa

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting