Tuesday, November 22, 2011

Tak sia-sia aku sakit tekak menjerit. Tahniah #Malaysia

Assalamualaikum!


Wehhhooo ... Tahniah buat pasukan #HarimauMuda. Sakit tekak aku masa menjerit dengan kawan-kawan dekat rumah rasa berbaloi! Hehehehe


 Sambil tengok bola, sambil2 tu aku tweet jugak. *iklan, kalau nak boleh follow aku @sarahmohamad* hehehehe .... memang tak kering gusi aku dibuatnya baca tweet2 diorang tuu. Kelakar habisss. Hahaha ..


Walaupun agak kecewa dengan persembahan Fakri Saarani tuu, tapi at least #Malaysia menang jugak akhirnya. Tapi apa2 punggg aku tetap adore pakwe aku >>> Izzaq Faris Ramelan! I love u lah Izzaq, walaupun mengalami kecederaan tetapi kehensemaman mu telah mencairkan hatiku ini. Muahahaha



*aku yang cool habis pakai baju Malaysia. Puiii! Hahahah*



 Aku tak reti nak mengulas permainan semalam. Yang aku tahu memang jek. ^^ Tapi memang, cuak habis lah semalam. Aku rasa berdebar debar giler sampaikan terasa jantung nak terkeluar dah. Wohhhoooo ... Nasib memang! Berkat doa seluruh rakyat Malaysia. 


terima kasih sudi baca yaw!

5 pengomen:

cik ika said...

ouh yeahhh..malaysia menang..

~Nana BamBam~ said...

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

apik pehe said...

owhh..sarah la yg duk jerit kuat2 semalam ek?

Ardini Humaira said...

semalam malaysia kalah sobsss

MEDIHA OMAR said...

Esoktu pegi class ramai orang hilang suara :)
Love, Dea

http://www.medeaz.com

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting