Sunday, November 20, 2011

Aku dalam kesedihan kerana butang handset ....

Assalamualaikum!


kerana ....... butang handset tercabut okay.   Aku sedih sebab ini adalah handphone yang aku beli betul2 guna duit gaji aku sendiri masa aku kerja dulu.


Walaupung aku dah beli Sony Ericsson X8 dah, tapi aku still lagi guna fon lama aku ni. Dah cukup setahun atau lebih kot aku rasa aku dah guna fon lama aku ni. Sayang kot kalau rosak :(





 

Aku panggil fon ni sebagai tepon merah. Sebab Sony X8 tu dah putih, nama panggilan untuk Sony X8 tu adalah fon putih. Nama panggilan bersesuaian dengan kaler fon. hehehe




 Haaa .. tengok la, salah satu button nya dah tercabut. Aku punggg tak perasan biler tah dia tercabut tu. Sedih okay! Rasa macam erk ... putus nyawa kot! Muahahaha statement lebih2 pulak. Padahal tercabut satu je kot!


Button yang tercabut adalah button "*" ni.  Sekarang fon ni dah tak boleh lock dah. Dah la tempat tekan dia tuu dalam. Kena cucuk baru lah boleh. Uwuuuuwuuu ... 


Aku dah try carik cover tapi still sampai sekarang tak jumpa2 lagik. 


*btw, aku dah beli fon baru. Ekceli bukan aku lah yang beli, it is a gift from abah aku. Abah aku hadiahkan sebab dapat result okay. Nak kata cemerlang tu tidak la sangat, sebab aku pungg bukan nya pandai. Hehehe .. tapi still dapat hadiah lagi. Hehehe*

terima kasih sudi baca yaw!

6 pengomen:

ishiko said...

alahaii.. huhuu

~Nana BamBam~ said...

ilek laa...bende dah jadik...tapi boleh tuka....kann ? x mo sedeh2 ar keh.

Kedai Lalaland said...

Beli keypad baru..yg plastik punya..Hihi..

Syg nk buang kn?

butterfly said...

bestnye dpt fon baru!

jelesss~~

nazirah said...

alololo siannye sarah huhu tkpe da dpt hp baru dah tu best la huhu ;)

Ardini Humaira said...

hp dni rongak dah keypadnye hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting