Saturday, November 19, 2011

Maafkan diri ini kerana tidak menghapdet belog.

Assalamualaikum!



Uwwuuuwwuuu .. lama giler berzaman berkurun aku rasa aku tak menghapdet belog ni kan. takde mood weh! takde mood tu macam rasa tak tenang kalau hapdet belog. boleh gitu? hehehe



ehh ehh ehh .. ada lagi ke yang sudi menjengah blog usang ni? kalau ada, sila ucapkan tahniah kepada diri sendiri okay. eh eh tak tak .. hehehe opkos aku sebagai owner belog haruslah terharu masih ada lagi yang ingat sama ini belog. *lap2 air mata*



*nahh .. ni lah dia rupa sebenar owner belog ni*
masih sihat walafiat dan semakin menggemokkan diri




sebenarnya banyak yang aku nak ceritakan .. tapi tu lah .. kadang2 masa tidak mengizinkan .. kadang2 mood tu takde .. kadang2 kena buat assignment yang berlambak2 .. kadang2 keluar berjimba dengan kengkawan #eh hehehe .. apa lah daya aku .. kalau ada masa 34 jam sehari kan best :D sempat jugak aku hapdet blog kalau gitu muahahaah






*gambar haruslah di edit dengan jayanya*
walhal .. muka sebenar amat amat lah penuh dengan jerawat ok. kalau fizo omar tengok pungg lari *tetiba fizo pulak* T___T



inysaAllah .. kalau ada kesempatan lagik, kalau aku free takde apa2 halangan .. aku akan update, just wait and see sajokkk. muahaha .. 




lagi satu .. kepada pengomen2 yang telah tinggalkan jejak *walaupun hanya beberapa kerat saja sebenarnya* tapi aku nak kamu kamu yesss kamu tahu yg aku hargai sangat2 komen2 korang tu. dan aku wajib akan terjah kembali ke blog korang tuu, tunggu lah! hehehe




*kata yuna : "saya suka canon pixma saya kerana dalam setiap gambar ada lagu"*
BHAHAHAHAHA



okay. nak tahu tak blog apa yg paling aku suka dan paling best yang aku rasa  adalah blog fynahere! sebab kat situ banyak review mekap. walaupun aku ni takde addict sangat dengan mekap apa2 jelah kan .. tapi biasa lah .. semua perempuan suka tengok benda2 cantik kan!!! dan disebabkan itu, aku suggest kat korang jengah lah blog ini >>> FYNAHERE!


terima kasih sudi baca yaw!

3 pengomen:

NURUL AINI NORAZMAN said...

xpe2,.take ur time,.lepas ni update banyak2,.=p

Cik Pulau said...

okey... dimaafkan..lalala~

~Nana BamBam~ said...

sama la kite...kadang kadang je update sebab bz la ngan kijee..huhu

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting