Tuesday, November 29, 2011

Introduction : Kasut Baru




 Jeng jeng jeng .... kasut baru ok. Aku macam rasa dah lama giler tak bali sandal or kasut untuk diri sendiri. Aku rasa ermmm ... aku jarang kot shopping. 

Perempuan mana tak suka shopping? Cuba cakap .. tapi almaklum lah student kan. Kena pandai control pengaliran keluar wang ni. Pengaliran masuk nasib baik ada elaun, walaupun tak mencukupi masih lagi ada banker iaitu abah and mok aku. Hehehe

Stilllllllllll kena pandai jimat jimat.  So, memandangkan boifreng asyik tengok aku asyik pakai kasut/ sandal yang sama jek. Dia punggg menawarkan diri untuk beli kasut/ sandal baru untuk aku. 

Masa pergi JJ Bukit Raja hari tuu, memang aku dah cop satu kasut/ sandal ni. Tapi masa tu tak beli pungg sebab dah terbeli mekap stuff bagai tu. TERbeli ok, bukan sengaja nak beli. HEHEHE

Sambung pasal kasut tu. Tadi masa keluar jenjalan, boifreng ajak pergi beli kasut yang aku nak tu. So, try try and rasa sesuai terus amik. Dapat lah kasut or sandal baru. HEKHEKHEK

Next entry, nanti aku tunjuk!

terima kasih sudi baca yaw!

13 pengomen:

CintaZulaikha said...

untung kut boypren belanja...kelesss..

Fatin Mraz said...

suke nya dia dpt kasut baru, ya! ;)

singgah dari KB..

cik ika said...

da lme ta bli kasut..mnta kt Mr AR dye tamaw blikn..:(

Cik Eka said...

tak sabo nak tengok cemana kasut nyer...
hihi

Izbeta Shyah said...

tak sabo nak tengok ..

Ardini Humaira said...

nak tengok kasut tu! :D

sarah mohamad said...

@ CintaZulaikha

Jarang2 je kak dia belanja. Selalunya kedekut tak hengatttttt HEHEHEHE

sarah mohamad said...

@ Fatin Mraz

Opkos lerrrr suka HEHEHEHE sebab saya pung sebenarnya jarang shoppingggg. Studentt kann HEHEHE

sarah mohamad said...

@ cik ika

Bgai ayat manja2 sket mesti dia belikan HEHEHE

sarah mohamad said...

@ Izbeta Shyah

Heheee, nanti saya akan buat lagi satu entry ok. :D

sarah mohamad said...

@ Cik Eka

Bolehhhh ajeeeeee :D

sarah mohamad said...

@ Ardini Humaira

HEHEHEH Boleh je kak dni. :D

nazirah said...

cik sarah pergi JJ bukit raja ke ala tk jmpe pun.. huhu bile pegi ni kalau tak bole jmpe kan ;)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting